Quantcast

«Να βγάλουν τη στολή οι αστυνομικοί...»: Συγκλονίζει ο πατέρας της Κυριακής

Περισσότερες από 20 ημέρες έχουν περάσει από την δολοφονία της Κυριακής Γρίβα, έξω από το Τμήμα των Αγίων Αναργύρων και η οικογένειά της δεν έχει πάρει ακόμα απαντήσεις για τις ευθύνες των εμπλεκόμενων αστυνομικών. Επίσης, δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί η ΕΔΕ για να επιβληθούν ποινές.

Ο πατέρας της, σε μία συγκλονιστική συνέντευξη μιλά για όλα. Από τη μία βλέπει τον δολοφόνο της κόρης του να επικαλείται ψυχιατρικά προβλήματα, προκειμένου «να πέσει στα μαλακά», ενώ από την άλλη δεν έχει καμία ενημέρωση για τις ευθύνες των αστυνομικών.

«Ο πόνος μου»,  λέει ο πατέρας της μιλώντας στο STAR, δεν θα περάσει ποτέ. «Ξυπνάω μέσα στη νύχτα, σκέφτομαι και κλαίω».  Αναρωτήθηκε αν «περνάει αυτό» το οποίο δεν εύχεται ούτε στον χειρότερο εχθρό του. 

Είναι «καταπέλτης» για τον δολοφόνο της κόρης του: «Μας κοροϊδεύει, μας είπε ότι είναι τρελός». 

Καταπέλτης είναι όμως και για τους αστυνομικούς που δεν προστάτευσαν το παιδί του, επειδή οι δύο έρευνες για τους εμπλεκόμενους αστυνομικούς είναι ακόμα σε εξέλιξη κι ενώ έχουν περάσει 23 ημέρες από τη στυγερή δολοφονία. Καλεί μάλιστα τους αστυνομικούς «να  βγάλουν τη στολή».