Quantcast

Παπανώτας για Κασσελάκη: Η νέα του ανάρτηση μετά το «καλό παιδί αλλά όχι για ηγέτης»

Σε νέα ανάρτηση προχώρησε ο Δημήτρης Παπανώτας μετά το σχόλιο «καλό παιδί αλλά όχι για ηγέτης» που έκανε για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη,  απαντώντας σε follower στο Instagram, μετά την αποπομπή του στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.

«Καλό παιδί αλλά για καμιά μπύρα σε κάνα μπαράκι. Όχι για ηγέτης», είχε γράψει μεταξύ των άλλων στο σχόλιό του ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Aλήθεια? Με έβγαλε εμένα ρατσιστή, ξεπερασμένο, μισιγυνη, και απαράδεκτο κσι μετά το...μετάνιωσε? Και αύριο σαν πρωθυπουργός θα μιλάει με Ερτογάν και ηγέτες μεγάλων δυνάμεων κι εμείς θα του έχουμε εμπιστοσύνη? Κι αν μπει μέσα η Μπεκατώρου και του πει "ή εγώ ή ο Ερτογάν " τι θα γίνει? Πόλεμος? Άσε ρε φίλε... Καλό παιδί αλλά για καμιά μπύρα σε κάνα μπαράκι. Όχι για ηγέτης...», έγραψε συγκεκριμένα ο κ. Παπανώτας.

«Τον θεωρώ τον επόμενο πρωθυπουργό της χώρας»

Ο δημοσιογράφος με νέα του ανάρτηση στο Facebook τονίζει πως στήριξε τον Στέφανο Κασσελάκη από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στην πολιτική σκηνή και ότι τον εκτιμά ως άνθρωπο και ως πολιτική οντότητα. Παράλληλα σημειώνει ότι τον θεωρεί τον επόμενο πρωθυπουργό της χώρας.

«Τον Στέφανο Κασσελάκη τον στήριξα από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στον πολιτικό μας βίο και εξακολουθώ να τον εκτιμώ σαν άνθρωπο και σαν πολιτική οντότητα. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι τον θεωρώ τον επόμενο πρωθυπουργό της χώρας και σε καμία περίπτωση μια μικρή δική μου περιπέτεια δε θα άλλαζε αυτή μου την πεποίθηση. Λάθη κάνουν όλοι οι πολιτικοί και η λάθος ( ίσως) κρίση του για μένα, δεν ρίχνει το πολιτικό του ύψος. Αυτά για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα», τονίζει ο Δημήτρης Παπανώτας.