Quantcast

Προβλήματα με την ηλεκτροδότηση αντιμετωπίζουν περιοχές της Μαγνησίας

Αρκετά και σοβαρά είναι τα προβλήματα στην παροχή ηλεκτροδότησης που αντιμετωπίζουν περιοχές της Μαγνησίας εξαιτίας βέβαια της κακοκαιρίας.

Μετά τα έντονα παράπονα που υπήρξαν από διάφορα σημεία του δήμου Αλμυρού, χωρίς ρεύμα έχουν μείνει από τα μεσάνυχτα οικισμοί του Πηλίου, στην Πορταριά και στη Μακρινίτσα, όπως επίσης στον Δήμο Ζαγοράς-Μουρεσίου, ενώ εξακολουθούν να παραμένουν χωρίς ρεύματα σημεία και στην περιφέρεια Αλμυρού.

Στο Βόλο και τις γύρω περιοχές

Δεκάδες είναι οι βλάβες που έχουν σημειωθεί στην πόλη του Βόλου και στις ευρύτερες περιοχές, με τα συνεργεία της ΔΕΗ να βρίσκονται έξω, προσπαθώντας να αποκαταστήσουν την ηλεκτροδότηση.

Μόνο για την περιοχή του Βόλου και των δημοτικών ενοτήτων στη ΔΕΗ έχουν καταγραφεί περί στις έξι σελίδες βλάβες, όπου οι περισσότερες ήδη έχουν δρομολογηθεί και βαίνουν προς αποκατάσταση.

Ενδεικτικά, προβλήματα ηλεκτροδότησης, αντιμετωπίζουν περιοχές, σπίτια κι επιχειρήσεις σε άλλες περιπτώσεις, στην Ανακασιά, στο Λουζίνικο, στο Φυτόκο, Πορταριά, Πρ. Ηλίας, στον οικισμό Γκιώνη, στο Κατηχώρι, στη Λάμια Διμηνίου, αλλά και μέσα στον κεντρικό ιστό της πόλης, Τ. Οικονομάκη,. Αλεξάνδρας, Σπυρίδη, Αντωνοπούλου.

Προβλήματα παρουσιάζονται σε ορισμένα σημεία και με το διαδίκτυο.