Quantcast

Σοβαρά επεισόδια με 3 τραυματίες σε σπίτια βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ - Για «ομάδες παρακρατικών» μίλησε ο Τσίπρας

Δύο ακόμα επιθέσεις σε σπίτια βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, το βράδυ της Πέμπτης, ακριβώς 24 ώρες μετά την επίθεση με μολότοφ στο σπιτι της Θεοδώρας Τζάκρη, αποκάλυψε απο το βήμα της Βουλής ο Αλέξης Τσίπρας.

Όπως είπε ο Πρωθυπουργός, τα επεισόδια έγιναν στα σπίτια των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην Δράμα και την Πιερία, Χρήστου Καραγιαννίδη και Μπέτυς Σκουφά αντιστοίχως.

"Όλες αυτές τις μέρες στο Κοινοβούλιο και τον δημόσιο λόγο έχουμε γίνει μάρτυρες μιας ακραίας ρητορικής στοχοποίησης συγκεκριμένων προσώπων, πρακτικής κατατρομοκράτησης βουλευτών, έχουμε γίνει μάρτυρες ταγμάτων εφόδων στη Βουλή και εμπρησμών στα σπίτια του Καστόρη και της Τζάκρη", είπε ο κ. Τσίπρας.

Πρόσθεσε ότι αυτή την ώρα στα σπίτια των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Σκουφά και Καραγιαννίδη βρίσκονται ομάδες ακραίων τραμπούκων και παρακρατικών για να τρομοκρατήσουν βουλευτές.

"Δεν βρήκατε ούτε μια λέξη για να καταδικάσετε κ. Μητσοτάκη, είπε ο πρωθυπουργός. Επιχειρήσατε αντίθετα να απευθυνθείτε με έναν λόγο στοχοποίησης αυτών που έχουν διαφορετική άποψη για ένα κρίσιμο εθνικό θέμα" υπογράμμισε ο Πρωθυπουργός.

Σοβαρά επεισόδια

Σύμφωνα με το lefteria.blogspot.com, άγριες συγκρούσεις σώμα με σώμα ΜΑΤ και νεαρών διαδηλωτών έξω από το σπίτι της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Μπέτυς Σκούφα σημειώθηκαν όταν μετά από συγκέντρωση διαμαρτυρίας στους δρόμους της πόλης πραγματοποίησαν πορεία προς το σπίτι της.

Στην διασταύρωση των οδών Τερζοπούλου και Σκούφα υπήρχαν άνδρες των ΜΑΤ και μια κλούβα που είχε κάνει φραγμό.

Οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση χημικών και βομβών κρότου λάμψης εναντίον των νεαρών με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν άγριες συγκρούσεις, πετροπόλεμος και τρία νεαρά άτομα χτυπημένα από τα χημικά δακρυγόνα διακομίσθηκαν με αναπνευστικά προβλήματα στο νοσοκομείο με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.