Quantcast

Σοκάρει η περιγραφή της ιατροδικαστή για τον θάνατο της Αγγελικής - Συγκλονισμένη από τη βιαιότητα των χτυπημάτων

Συγκλονισμένη δήλωσε η ιατροδικαστής Κέρκυρας Χ. Κούση για το έγκλημα στην Κέρκυρα, κυρίως για τη βιαιότητα των χτυπημάτων που κατάφερε ο πατέρας στην κόρη του.

Τουλάχιστον επτά ραπίσματα με τη λεγόμενη σκύλα, που χρησιμοποιούν οι οικοδόμοι, δέχτηκε στο κεφάλι και το σώμα της η άτυχη κοπέλα, όπως δήλωσε η ιατροδικαστής στο corfutvnews.gr.

Η Χρυσαυγή Κούση δήλωσε αναφερόμενη στο ειδεχθές έγκλημα που έλαβε χώρα στην Αλεπού, Κέρκυρας:

«Υποθέσαμε στην αρχή ότι ήταν μπετόβεργα. Αντιλαμβανόμουν ότι ήταν δυνατό αμβλύ αντικείμενο. Τελικά, την χτύπησε με την λεγόμενη σκύλα, που χρησιμοποιούν οι οικοδόμοι. Η κοπέλα χτυπήθηκε πολλές φορές, έχει τουλάχιστον επτά ραπίσματα στο κεφάλι, αλλά και στο σώμα και στα χέρια».

«Είχε σηκώσει τα χέρια της ψηλά για να προστατέψει το πρόσωπο και το κεφάλι της και χτυπήθηκε. Διαπίστωσα ένταση στα χτυπήματα, καθώς και διάρκεια, αλλά και θυμό. Όλο αυτό με άφησε άναυδη. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ένας γονιός χτυπάει έτσι το παιδί του. Είχε την διαύγεια να καθαρίσει το χώρο, να απομακρύνει τα πράγματα της κοπέλας, να την θάψει… Δεν μπορεί ένας άνθρωπος που δεν έχει ψυχολογικό υπόβαθρο να λειτουργήσει με τόση βία. Κάτι βαθύ υπάρχει σ’ αυτό το άτομο…», πρόσθεσε η ιατροδικαστής.