Quantcast

Στον εισαγγελέα οι δύο νεαροί για τη δολοφονία της 21χρονης – Πώς έφτασαν οι Αρχές στην εξιχνίαση της υπόθεσης

Στον εισαγγελέα Ρόδου οδηγούνται, σήμερα το μεσημέρι, δύο νεαροί που κατηγορούνται για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας από το Διδυμότειχο, που σπούδαζε στο πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Ρόδο.

Πρόκειται για έναν 19χρονο Αλβανό, ο οποίος ομολόγησε την εμπλοκή του στη δολοφονία και ένα 21χρονο Ροδίτη, ο οποίος αρνείται μέχρι τώρα τα όσα του καταλογίζονται.

Και οι δύο θεωρήθηκαν ύποπτοι από την πρώτη στιγμή, με βάση το οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Οι δύο νεαροί κατηγορούνται ότι σκότωσαν τη φοιτήτρια στο σπίτι του ενός εξ αυτών, επειδή αυτή αρνήθηκε να δεχθεί τις ερωτικές τους προτάσεις και αντιστάθηκε.

Στη συνέχεια, μετέφεραν το πτώμα της στην παραλία της Λίνδου και το πέταξαν στη θάλασσα, όπου και βρέθηκε.

Όπως έδειξε η νεκροτομή η κοπέλα είχε χάσει τις αισθήσεις της όταν βρέθηκε στο νερό και ουσιαστικά πνίγηκε στη θάλασσα.

Στην διαλεύκανση της υπόθεσης οδήγησαν τόσο η μοιραία διαδρομή όσο και τα ίχνη DNA σε ένα σπίτι όπου πήγε η άτυχη Ελένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Έλληνας κατηγορούμενος για τη δολοφονία της φοιτήτριας, είναι γόνος γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας στους Πεύκους στη Λίνδο. Δεν έχει ομολογήσει, ενώ ρίχνει ευθύνες σχετικά με την εξαφάνιση της κοπέλας στον 19χρονο Αλβανό, με τον οποίο όπως φαίνεται είχαν βρεθεί μαζί με την κοπέλα στο σπίτι του στη Λίνδο.

Η σορός της άτυχης φοιτήτριας μεταφέρεται σήμερα στο Διδυμότειχο από τη Ρόδο και αύριο θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία. 

Τη χτύπησαν με σίδερο στο κεφάλι

Στη συμπλοκή που εικάζεται ότι έγινε, οι δύο άνδρες ξυλοκόπησαν την νεαρή γυναίκα η οποία έχασε τις αισθήσεις της από τραύμα στο κεφάλι, που προκλήθηκε από αμβλύ αντικείμενο. Ο 19χρονος Αλβανός φέρεται να προκάλεσε τραύματα στο κεφάλι της με σίδερο.

Αποκάλυψη από τον πατέρα της φοιτήτριας: Η κόρη μου γνώριζε τον έναν από τους δύο δολοφόνους

«Από κάποιες πληροφορίες που έχουμε από φίλες της, υποψιάζομαι ότι είχε κάποια σχέση με κάποιον, αυτόν από τη Λίνδο. Ευτυχώς που βρέθηκαν τώρα, πριν την αυριανή κηδεία, και έτσι το χώμα που θα τη σκεπάσει να είναι λίγο ελαφρύ», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο πατέρας της αδικοχαμένης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη.

«Ευτυχώς που υπάρχουν άνθρωποι που μας γνωρίζουν και έχουμε μηνύματα συμπαράστασης από όλη την Ελλάδα. Ευχαριστώ το λιμεναρχείο Ρόδου και τον πλωτάρχη, όλες τις αρχές και την τοπική αυτοδιοίκηση που μας συμπαραστάθηκαν. Πήγα στα ΚΕΠ να υπογράψω κάποιες εξουσιοδοτήσεις και οι γυναίκες εκεί έκλαιγαν μαζί με μένα», τόνισε ο κ. Γιάννης Τοπαλούδης.

Το ξέσπασμα της μάνας

Απαρηγόρητη είναι η μάνα της 21χρονης φοιτήτριας. Η άτυχη γυναίκα,ανάμεσα στα σπαρακτικά λόγια με τα οποία περιέγραψε τον χαμό του παιδιού της, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους εκπροσώπους του Τύπου, τον επικεφαλής του Λιμενικού στη Ρόδο και όλους όσοι στάθηκαν δίπλα τους αυτές τις δύσκολες ώρες.