Quantcast

«Με περίμενε φορώντας σατέν πιτζάμες»: Οι πιπεράτες αποκαλύψεις της Στόρμι Ντάνιελς στη δίκη του Τραμπ

Ανέβηκε στο βήμα φορώντας μαύρα ρούχα και μαύρια γυαλιά.

Η πρωταγωνίστρια και παραγωγός ερωτικών ταινιών Στόρμι Ντάνιελς δήλωσε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ φορούσε σατέν πιτζάμες όταν την υποδέχτηκε στη σουίτα του ξενοδοχείου του στο τουρνουά γκολφ το 2006, καταθέτοντας σήμερα (7/5) στη δίκη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ.

Συμπλήρωσε ότι η εταιρεία για την οποία εργαζόταν εκείνη την εποχή είχε χρηματοδοτήσει μέρος του τουρνουά γκολφ στο οποίο συμμετείχε ο Τραμπ, και διεξαγόταν στη λίμνη Τάχοε. Ανέφερε ακόμη ότι γνώρισε τον Τραμπ κατά τη διάρκεια συστάσεων σε μεταξύ ηθοποιών και παικτών του γκολφ.

Υποστήριξε ότι ο σωματοφύλακας του Τραμπ την πλησίασε και της είπε ότι ο δεύτερος θα ήθελε να πάει μαζί του για δείπνο. Η ίδια απάντησε πως είπε ένα «όχι», αρχικά, στην προτροπή αυτή. Πρόσθεσε ωστόσο ότι άλλαξε γνώμη αφού ένας δημοσιογράφος την έπεισε ότι το δείπνο αυτό θα μπορούσε να δώσει πλούσιο ρεπορτάζ.

Η υποτιθέμενη -βάσει των λεγομένων της- συνάντηση έλαβε χώρα ενώ ο Τραμπ ήταν παντρεμένος με τη σημερινή σύζυγό του, Μελάνια. Υπενθυμίζεται ότι, έως τώρα, ο Τραμπ αρνείται οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή με την Ντάνιελς.

«Με περίμενε φορώντας σατέν πιτζάμες»

«Ξέρει ο κύριος Χέφνερ (ιδιοκτήτης του Playboy) ότι του έκλεψες τις πιτζάμες;» ισχυρίστηκε πως του είπε και του ζήτησε να ντυθεί, κάτι που «αποδέχτηκε με ευγένεια». Στη συνέχεια της έκανε ερωτήσεις επί προσωπικού, αλλά και για το αν κάνει τα απαραίτητα ιατρικά τεστ.

«Με την Μελάνια κοιμόμαστε σε χωριστά δωμάτια»

Η Ντάνιελς έκανε άλλη μια αποκάλυψη για τον Ντόναλντ Τραμπ όσον αφορά τη σύζυγό του Μελάνια. Κατά την διάρκεια της πρώτης του συνάντησης, η πορνοστάρ αναφέρθηκε στην σύζυγο του μεγιστάνα λέγοντας πως είναι πολύ όμορφη. Ο Τραμπ τότε της απάντησε (όπως είπε η Ντάνιελς στο δικαστήριο) ότι «δεν κοιμόμαστε καν στο ίδιο δωμάτιο».

H Ντάνιελς είπε πως ο Τραμπ κατά την διάρκεια της συνάντησής τους την χαστούκισε στα οπίσθια, με τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο να πετάγεται και να σχολιάζει πως λέει «μαλ@@@ες»

Πώς περιέγραψε τη στιγμή που έκανε σεξ με τον Τραμπ

Η Ντάνιελς μετά από μία ολιγόλεπτη διακοπή, περιέγραψε την στιγμή που έκανε σεξ με τον Τραμπ.

«Βγήκα από το μπάνιο και τον βρήκα να έχει πάρει… πόζα στο κρεβάτι. Σκέφτηκα ότι μόνη μου έβαλα τον εαυτό μου σε αυτή τη δύσκολη θέση και δεν ήξερα τι να κάνω. Η πρόθεσή του ήταν ξεκάθαρη από τη στιγμή που είχε μείνει με το εσώρουχο. Στάθηκε ανάμεσα σε μένα και την πόρτα, χωρίς ωστόσο να είναι απειλητικός. Δεν πίεσε καταστάσεις, το αντίθετο. Αφού κάναμε σεξ, δεν μπορούσα να βάλω τα παπούτσια μου γιατί έτρεμα. Έφυγα όσο πιο γρήγορα μπορούσα. Είπα σε ελάχιστο κόσμο ότι κάναμε σεξ γιατί πραγματικό ντρεπόμουν που δεν το σταμάτησα» ανέφερε η Ντάνιελς, που όταν ρωτήθηκε για το αν της ζητήθηκε από τον Τραμπ να μείνει μυστική η συνεύρεσή τους, είπε πως «όχι, δεν μου το ζήτησε».

Τόνισε πως ουδέποτε ένιωσε απειλή από τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο, αναφέροντας ως «πολύ σύντομη» την διάρκεια του σεξ μαζί του.

«Ημουν στο κρεβάτι με τα ρούχα και τα παπούτσια σε “ιεραποστολική στάση” κοιτάζοντας το ταβάνι. Δεν φορούσε προφυλακτικό και δεν είπε λέξη γι’ αυτό» περιέγραψε.

Σημειώνεται ότι η κατάθεσή της είναι σε εξέλιξη.

Ο Τραμπ, που διεκδικεί εκ νέου την προεδρία των ΗΠΑ στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου, έχει δηλώσει αθώος σε 34 κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα και για παραποίηση επαγγελματικών αρχείων.