Quantcast

Μυστήριο με ύποπτη βαλίτσα σε κάδο - Οι κυπριακές Αρχές ερευνούν αν συνδέεται με τον «Ορέστη»

Την ώρα που οι κυπριακές Αρχές  συνεχίζουν τις έρευνες με το σόναρ και τη ρομποτική κάμερα στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό με στόχο να εντοπιστεί μια ακόμα βαλίτσα, στην οποία ο καθ' ομολογία κατά συρροή δολοφόνος "Ορέστης" φέρεται να τοποθέτησε και να πέταξε ακόμα ένα από τα θύματά του, ένα νέο μυστήριο που ίσως συνδέεται με την υπόθεση έρχεται στο φως.

Στα τέλη περασμένου Φεβρουάριου, σύμφωνα με το politis.com.cy, ιδιοκτήτρια εστιατορίου στην ευρύτερη περιοχή Ιδαλίου, είχε βρει στον μεγάλο κάδο σκουπιδιών της μία μεγάλη, πράσινη καρό βαλίτσα. Η γυναίκα προσπάθησε να την σηκώσει αλλά ήταν πολύ βαριά και έτσι την άφησε στον κάδο μέχρι την επόμενη αποκομιδή.

Το περιστατικό την παραξένεψε, αλλά δεν έδωσε περισσότερη σημασία εκείνη τη στιγμή.

Όταν ωστόσο είδε τη φωτογραφία του 35χρονου “Ορέστη” στις εφημερίδες αναγνώρισε στο πρόσωπό του το άτομο με το οποίο είχε συναντηθεί στο εστιατόριό της λίγες μέρες πριν αυτός συλληφθεί για το φόνο της Mary Rose, καθώς εκείνος το είχε επισκεφθεί με παρέα.

Η γυναίκα μίλησε στον «Πολίτη» για το περιστατικό και οι πληροφορίες διαβιβάστηκαν από την εφημερίδα στην Αστυνομία και θα διερευνηθούν.