Quantcast

Όταν ο Τσακ Νόρις συνάντησε τον Βίκτορ Oρμπάν...

Εκ πρώτης όψεως μοιάζουν διαφορετικοί... Οι ίδιοι όμως ανακάλυψαν ότι τελικά έχουν πολλά κοινά... Ο λόγος για τον Ούγγρο πρωθυπουργό Βίκτορ Ορμπάν και τον «ηπερήρωα» των ταινιών δράσης Τσακ Νόρις που συναντήθηκαν στη Βουδαπέστη.

Ο αμερικανός «υπερήρωας» βρέθηκε μαζί με τη σύζυγο του στην Ουγγαρία για την υποστήριξη του φιλανθρωπικού ιδρύματος Shoebox Charity Campain που διοργάνωσε η ουγγρική εκκλησία των Βαπτιστών για τη συγκέντρωση χρημάτων σε παιδιά για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Εκεί συνάντησε τον πρωθυπουργό της Ουγγαρίας, ο οποίος μάλιστα ξενάγησε τον Τσακ Νόρις.

Ο Βίκτορ Ορμπάν πήρε λοιπόν το τιμόνι και ξενάγησε ο ίδιος τον Τσακ Νόρις στην Βουδαπέστη και στα κεντρικά της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας. Ο Ορμπάν ανέβασε την ξενάγηση στην σελίδα του στο facebook με καμάρι.

Ο Τσακ Νόρις είπε στον ξενοφοβικό Ορμπάν ότι είναι σαν να τον ξέρει από παλιά αφού έχει διαβάσει πολλά για τον Ούγγρο πρωθυπουργό. Με τον Ορμπάν να του απαντά: «Το 90% των σχολίων για μένα είναι αρνητικά. Οι φιλελεύθεροι με μισούν».

-«Είσαι σαν τον Τραμπ, λοιπόν;», σχολιάζει ο 78χρονος Νόρις.

-«Και κάτι παραπάνω», του λέει ο Ορμπάν και σκάνε στα γέλια.

Ο Ορμπάν αποκάλεσε τον εαυτό του “μαχητή του δρόμου”  που κατάγεται από ένα μικρό χωριό και όχι από πολιτικά τζάκια. Όταν ο Τσακ Νόρις του είπε ότι είναι 78 ετών του είπε ότι έχει την ίδια ηλικία με τον πατέρα του.