Quantcast

Δάκρυσε η Ναταλία Γερμανού στον αέρα της εκπομπής της

Η Ναταλία Γερμανού δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της στον αέρα της εκπομπής της.

Η παρουσιάστρια και στιχουργός του «Number one», με το οποίο η Ελλάδα κατόρθωσε να κερδίσει την πρωτιά στον διαγωνισμό της Eurovision το 2005 θυμήθηκε τη βραδιά και κάποιοι λόγοι που εξωτερίκευσε στον τηλεοπτικό αέρα την έκαναν να λυγίσει.

H ίδια ανέφερε ότι οι βαθμολογίες είχαν αρχίσει άσχημα, με αποτέλεσμα να «βουλιάζουν στους καναπέδες» προβληματισμένοι, όμως όταν άρχισαν να δίνονται υψηλές βαθμολογίες αναθάρρησαν με αισιοδοξία.

Τότε η Ναταλία Γερμανού ανέφερε ότι ήταν μια πολύ σημαδιακή ημερομηνία για εκείνη η 21η Μαΐου, εξηγώντας τους λόγους και μη μπορώντας να αποφύγει τη συναισθηματική της φόρτιση.

Η παρουσιάστρια τόνισε ότι ο στίχος προέκυψε σκεπτόμενη τι θα ήθελε η ίδια να ακούσει σαν Eurovision fan, και αποκάλυψε πως όταν άκουσε τη μουσική του τραγουδιού, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε ήταν η φράση «You are my number one», τονίζοντας ότι μπορεί να λειτουργούσε ως γούρι η εν λόγω ατάκα, όπως και έγινε με την Έλενα Παπαρίζου να κατορθώνει να βγει νικήτρια στη σκηνή της Eurovision εκείνη τη χρονιά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: