Quantcast

Η Γιώτα Νέγκα στις Κασέτες του Μελωδία!

Αγαπημένοι καλλιτέχνες παρουσιάζουν ζωντανά τις ΚΑΣΕΤΕΣ που έφτιαξαν, σε μια μοναδική συναυλία αποκλειστικά για τον Μελωδία 99.2. Τέταρτη Κασέτα του Μελωδία, με Γιώτα Νέγκα την Τρίτη 26 Μαρτίου.

Κάθε μήνα, στην ειδικά διαμορφωμένη σκηνή που έχει φτιαχτεί στις εγκαταστάσεις μας στο Μαρούσι, φιλοξενούμε αγαπημένους καλλιτέχνες για μια ωριαία συναυλία αποκλειστικά για τους ακροατές του Μελωδία.

Αυτή την Τρίτη, 26 Μαρτίου, και με αφορμή τις εμφανίσεις της στο Άνοδος Live Stage μαζί με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου που συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία, η Γιώτα Νέγκα πατά το rec και παρουσιάζει ζωντανά τη δική της Κασέτα.

Ανεβαίνει στη σκηνή και, μπροστά σε περιορισμένο αριθμό ακροατών, φτιάχνει ένα mixtape, ειδικά αφιερωμένο σε όλους εσάς.

Παρουσιάζει ο Δημήτρης Βραχνός.

ΟΙ ΚΑΣΕΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΛΩΔΙΑ

Τρίτη 26 Μαρτίου στις 20.00

Στο live stage του Μελωδία 99.2

Συντονιστείτε στον Μελωδία 99.2 και επισκεφτείτε το www.melodia.gr για να μάθετε πώς μπορείτε να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό και να κερδίσετε διπλή πρόσκληση ώστε να δείτε την Κασέτα της Γιώτας Νέγκα από κοντά.

Για περισσότερες λεπτομέρειες ακολουθήστε μας στο Facebook και το Instagram και γραφτείτε στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube