Quantcast

Μεταξύ μαΣ

Περιήγηση στο γυαλιστερό, ορθογώνιο σύμπαν, με μικρές στάσεις σε ό,τι ιντριγκάρει, δικαιώνει ή προκαλεί

- ΒΡΕΘΗΚΕ καλεσμένος στην εκπομπή «Στιγμές» του Μάνου Νιφλή και διηγήθηκε μια δική του στιγμή με θαυμαστή. «Εχει μείνει το αμάξι μου λίγο πριν από τη Βουλιαγμένης και βγάζει καπνούς», ξεκίνησε να λέει ο Γιώργος Καπουτζίδης. «Τελευταία στιγμή κάνω στην άκρη, ανεβαίνω στο κράσπεδο, παίρνω την οδική βοήθεια, δεν ξέρω μήπως εκραγεί, περνούν αμάξια από δίπλα, έχω ιδρώσει... Και σταματάει ένας και μου λέει: “Να βγούμε μια φωτογραφία για την κοπέλα μου;”. Συντριβάνι να ήμουνα, θα ‘λεγα “Οχι!”».

- «ΕΙΜΑΙ σ’ ένα καταμαράν 51 ίντσες», είπε δίνοντας τη δική της ανταπόκριση μεσοπέλαγα η Ολγα Λαφαζάνη. Εν τω μεταξύ, 51 ίντσες είναι το καταμαράν των playmobil…

- «ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ότι υπάρχει ηλικιακός ρατσισμός στην τηλεόραση;», ρώτησαν τη Ματίνα Νικολάου κι εκείνη κομψά εξανέστη: «Παιδιά, ας μην ασχοληθούμε με τον ηλικιακό ρατσισμό στην τηλεόραση, ο ρατσισμός γενικότερα είναι θέμα. Δεν θα επικεντρωθούμε εκεί». Αυτά λέτε και χαλάει η μαγιά του τηλεοπτικού ιδρυματισμού.

- ΚΑΙ μέσα σ’ όλα στο «Shopping Star» είχαν θέμα εβδομάδας «Πασχαλινό γλέντι με κλαρίνα». Πάσχα Ελλήνων στιλιστών.

- «ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ μοιράζαμε όλα τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις», τόνισε για τον σύζυγό της, Γιώργο Παπαγεωργίου, η ηθοποιός Δανάη Μιχαλάκη. «Κάτι, το οποίο βγήκε αβίαστα, δεν είναι ότι έπρεπε να γίνει μια συζήτηση... Γιατί, νομίζω, ότι δεν θα μπορούσα να είμαι με κάποιον, για τον οποίο δεν είναι κάπως δεδομένο ότι είμαστε δύο στο σπίτι». Πόσο πιο απλά να το πει;

- ΜΠΟΡΕΙΣ να βγάλεις τη δράση από τον Νίκο Ευαγγελάτο, αλλά δεν μπορείς να βγάλεις τον Νίκο Ευαγγελάτο από τη δράση.

- ΙΣΟΡΡΟΠΕΙ ανάμεσα στην οικειότητα και την αύρα της καθαρόαιμης σταρ, εντυπωσιάζει με την γκάμα των βουβών της εκφράσεων, ενίοτε και με τον βαθμό ψυχραιμίας που επιδεικνύει απέναντι στο ευτράπελο ή το πρωτοφανές, παίζει με τους παίκτες, χωρίς να τους περιπαίζει, έχει άποψη, χιούμορ και στιλ. Αν δεν υπήρχε η Ζέτα Μακρυπούλια ως παρουσιάστρια του «Ρουκ Ζουκ», θα έπρεπε να τη φτιάξουμε σε ΑΙ.