Quantcast

2ο συνέδριο Real Estate: «Μια νέα εποχή ανατέλλει για την εγχώρια αγορά»

Μετά την επιτυχημένη πρώτη διοργάνωση, το Real Group σας προσκαλεί στο 2ο συνέδριο Real Estate «Μια νέα εποχή ανατέλλει για την εγχώρια αγορά», το οποίο επιστρέφει ακόμα πιο δυναμικό για να αναδείξει πολύτιμα κεφάλαια και πτυχές της κτηματαγοράς.

Το «Real Estate» θα λάβει χώρα στις 24 Απριλίου στο Wyndham Grand Athens με την παρουσία διακεκριμένων ομιλητών, εξεχουσών προσωπικοτήτων της οικονομίας και της πολιτικής, καταξιωμένων στελεχών και επαγγελματιών της αγοράς, όπου θα αναπτύξουν καίρια θέματα, θα ανταλλάξουν απόψεις και θα δημοσιοποιήσουν ειδήσεις.

Τις απόψεις τους θα καταθέσουν ακόμη υψηλόβαθμα στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων, σε μια προσπάθεια ενίσχυσης της συνεργασίας κρατικών φορέων και επιχειρηματικών σχημάτων για την προώθηση μεγάλων επενδύσεων στην χώρα.

Το συνέδριο τελεί υπό την Αιγίδα των Υπουργείων: Υποδομών και Μεταφορών, Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, καθώς επίσης και των: Ομοσπονδία Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων, Ελληνικό Ινστιτούτο Εκτιμητικής και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων.

Θα αναλυθούν και θα συζητηθούν μεταξύ άλλων:

  • Ακίνητα σε Περιβάλλον Αυξημένου Ενδιαφέροντος
  • Μεγάλες επενδύσεις – Τα σχέδια των εταιρειών
  • Ο νέος χάρτης της κτηματαγοράς
  • Τουριστικό real estate – Η σύγχρονη εκδοχή
  • Τα ESG μονόδρομος στο Real Estate

Για να παρακολουθήσετε το συνέδριο από κοντά, επισκεφτείτε το www.summits.real.gr ή επικοινωνήστε μαζί μας στο summits@realgroup.gr