Quantcast

Άγρια συμπλοκή φιλάθλων με μαχαίρια τα ξημερώματα στα διόδια - Τραυματίες και καμένο αυτοκίνητο

Τρεις τραυματίες και ένα ολοσχερώς καμένο αυτοκίνητο ήταν το αποτέλεσμα της συμπλοκής μεταξύ φιλάθλων που έγινε τα ξημερώματα στα διόδια της Τραγάνας στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας.

Πέντε φίλαθλοι της ΑΕΚ δέχθηκαν επίθεση από δεκάδες άτομα που επέβαιναν σε τρία βαν.

Ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο τους, ένα μπλε Opel Corsa, ανάγκασαν τους επιβάτες να βγουν από αυτό και στη συνέχεια με ρόπαλα, καδρόνια και άλλα αντικείμενα τoυς επιτέθηκαν.

Οι δύο από τους επιβάτες του Opel κατάφεραν να εξαφανιστούν στα χωράφια, ενώ οι υπόλοιποι τρεις εγκλωβίστηκαν και ξυλοκοπήθηκαν. Μάλιστα ο ένας από αυτούς δέχτηκε και μαχαιριά στον μηρό.

Πριν αποχωρήσουν οι δράστες με καπνογόνα, έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, οι δράστες όμως είχαν αποχωρήσει ενώ το όχημα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Αταλάντης με δύο πυροσβέστες δεν πρόλαβε να σώσει το αυτοκίνητο που καταστράφηκε ολοσχερώς.

Οι τραυματίες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Λαμίας εκτός κινδύνου, όπως δηλώνει ο διοικητής του Βαγγέλης Χατζημαργαρίτης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία οι εμπλεκόμενοι ήταν φίλαθλοι του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ που πήγαιναν στις Σέρρες για αγώνα volley γυναικών.