Quantcast

Η αντίδραση Μητσοτάκη, Γεννηματά στην ανάρτηση Πολάκη για τον Κυμπουρόπουλο - Eπιμένει ο αν. υπουργός Υγείας

Κύμα αντιδράσεων από την ανάρτηση του Αν. Υπ. Υγείας για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ. Την αποπομπή του ζητά η αντιπολίτευση.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη για τον υποψήψιο ευρωβουλευτή της ΝΔ Στέλιο Κυμπουρόπουλο προκάλεσε την αντίδραση τόσο του αρχηγού της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη όσο και της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, Φώφης Γεννηματά.

Ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε αποπομπή του κ. Πολάκη γράφοντας χαρακτηριστικά:«Νόμιζα ότι και η αθλιότητα έχει όρια. Έκανα λάθος. Ντροπή κ. Τσίπρα που κρατάτε τον φαύλο Πολάκη στην κυβέρνησή σας».

Από την πλευρά της, η κ. Γεννηματά ανέφερε: «Δεν περιμένουμε να αποπέμψει ο κ. Τσίπρας τον κ. Πολάκη. Το ξέρουμε ότι τον εκφράζει απόλυτα. Όμως τόσο δηλητήριο για έναν νέο άνθρωπο μόνο από φασίστες…»

«Δεν θέλησα ποτέ μόρια, επιδόματα, χάρες. Ίσες ευκαιρίες διεκδικώ. Διεκδικώ αυτό που δεν υπάρχει», ανέφερε το Σάββατο ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

Ο κ. Πολάκης έγραψε στο Facebook: «Αν διεκδικούσες ίσες ευκαιρίες κύριε Κυμπουρόπουλε, να έβαζες χαρτιά για να προσληφθείς επιμελητής Β στο ΕΣΥ με κρίση από συμβούλιο όπως οι άλλοι γιατροί και όχι έτσι (όπως δικαιούσουν ως ΑΜΕΑ). Ντροπή και κρίμα να λες αυτά που λες».