Quantcast

Ο Στέφανος Κασσελάκης στον Γιώργο Λιάγκα: Είμαστε στα καλά μας;

Στην Αστυπάλαια βρίσκεται ο Στέφανος Κασσελάκης και σήμερα, καθώς λόγω καιρού έχει παραμείνει στο νησί. Από εκεί μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 "Το πρωινό'' μεταξύ άλλων για τις ευρωεκλογές, την αποπομπή Παπανώτα και τα προβλήματα των νησιών.

Ερωτηθείς για τη χθεσινή  επίσκεψή του σε μοναστήρι στην  Αμοργό και απαντώντας στην επισήμανση ότι μπορεί κάποιοι να πουν ότι «ο Κασσελάκης θέλει να καπηλευτεί ψήφους από κόσμο της εκκλησίας», ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, είπε: «Εδώ πέρα κυριολεκτικά πεθαίνει κόσμος στα νησιά από το διαλυμένο ΕΣΥ και εσύ με ρωτάς αν η επίσκεψη μου σε ένα από τα πιο σημαντικά μνημεία των Κυκλάδων έχει πολιτική σκοπιμότητα;  Είμαστε στα καλά μας; Σε παρακαλώ, εντάξει να έχουμε λίγο κοινή λογική εδώ πέρα»

Ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε στην υποψηφιότητα Μπελέρη για τις Ευρωεκλογές. Τόνισε ότι «σκέφτηκα αυτά τα οποία είπε μια υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ ότι έβαλε τον Μπελέρη στο ευρωψηφοδέλτιο για να κόψει ψήφους από την ακροδεξιά. Ένας βουλευτής από την Δράμα δεν ξέρει αν πρέπει να με προσφωνήσει με το άρθρο “ο” ή “η”»

Αναρωτήθηκε «πώς μπορούν να πείσουν ότι πρέπει να πατάξουμε τον ακροδεξιό και ρατσιστικό λόγο έτσι».

Σχετικά με τον Δημήτρη Παπανώτα είπε «καλά έκανα, ελπίζω να το κάνει και ο κύριος Μητσοτάκης»