Quantcast

Β. Κεχαγιά: Δεν έχουμε ακούσει κουβέντα από την κυβέρνηση για την πρωτοβουλία του Ε. Ράμα να σχολιάσει την στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης

«Έχουν συμπληρωθεί δύο ημέρες από τις προκλητικές δηλώσεις Ράμα και την άμεση παρέμβασή του στα πολιτικά πράγματα της χώρας», τονίζει σε σημερινή της παρέμβαση η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βούλα Κεχαγιά.

«Δεν έχουμε ακούσει κουβέντα από την κυβέρνηση την οποία εξύμνησε για την πρωτοβουλία του να σχολιάσει την στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Τόσο πολύ ενόχλησε η επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη στα μειονοτικά χωριά της Αλβανίας;», τονίζει.

Η Β. Κεχαγιά δημοσιεύει σχόλιο και για την στεγαστική κρίση, σημειώνοντας το πρόβλημα «εντείνεται» και «η κυβέρνηση Μητσοτάκη αδυνατεί να στηρίξει τους πολίτες». «Σύμφωνα με στοιχεία της μεγαλύτερης πλατφόρμας αγγελιών ακινήτων η αύξηση στα ήδη υψηλά ενοίκια τους πρώτους μήνες του 2024 φθάνει το 8%», αναφέρει και απευθύνει σχετικό ερώτημα στην κυβέρνηση για το «πώς σκοπεύει να δώσει λύσεις στο τεράστιο πρόβλημα στέγασης που πλήττει οριζόντια την ελληνική κοινωνία».