Quantcast

Το… κρεμώδες, πράσινο φρούτο που μειώνει τον κίνδυνο διαβήτη τύπου 2 στις γυναίκες

Η κατανάλωση μικρής ποσότητας αβοκάντο κάθε μέρα μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο για διαβήτη τύπου 2, στις γυναίκες, σύμφωνα με νέα έρευνα.

«Υπάρχουν αρκετοί πιθανοί μηχανισμοί που εξηγούν την παρατηρούμενη σχέση μεταξύ της κατανάλωσης αβοκάντο και του επιπολασμού του διαβήτη σε αυτή τη μελέτη», έγραψε η διεθνής ομάδα συγγραφέων την περασμένη εβδομάδα στο Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics.

Διαβάστε το δημοσίευμα στο instyle.gr