Quantcast

Ατλέτικο Μαδρίτης-Σιμεόνε: «Όλοι οι παίκτες της Ντόρτμουντ με ανησυχούν, αλλά μεγαλώσαμε σαν ομάδα»

Ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε, εμφανίστηκε πολύ προσεκτικός κι επιφυλακτικός, υπολογίζοντας πολύ τη δυναμική της έδρας της Ντόρτμουντ ενόψει της ρεβάνς (16/4, 22:00) των δύο ομάδων για τα προημιτελικά του Champions League, μολονότι οι «ροχιμπλάνκος» έχουν το... πάνω-χέρι μετά τη νίκη τους με 2-1 απ’ τον πρώτο αγώνα.

Η Ατλέτικο, αναζητά την πρώτη παρουσία της σε ημιτελικό Champions League μετά από επτά χρόνια, ωστόσο, ο Σιμεόνε αναγνώρισε τη δύναμη της γερμανικής ομάδας εντός έδρας.

«Είναι μια πολύ δυνατή ομάδα στην έδρα τους, σίγουρα θα ξεκινήσουν με υψηλό ρυθμό και πρέπει να διατηρήσουμε το επίπεδο στο οποίο παίζουμε στα τελευταία μας παιχνίδια», είπε ο Σιμεόνε στους δημοσιογράφους τη Δευτέρα (15/4), ένα 24ωρο πριν από το παιχνίδι στο «Signal Iduna Park».

«Είμαι σίγουρος ότι θα βγουν δυνατά στο ματς, έχουν πολλούς εξαιρετικούς παίκτες στις πτέρυγες, αλλά και χαφ που παίζουν πολύ καλά ανάμεσα στις γραμμές. Δουλεύουν πολύ στα στημένα και θα κοιτάξουμε να πάμε το παιχνίδι στα σημεία όπου μπορούμε να τους κάνουμε ζημιά».

Και πρόσθεσε ο Αργεντινός τεχνικός: «Όλοι οι παίκτες τους με ανησυχούν. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα παίξουν με διαφορετικό στυλ. Έδειξαν τι μπορούν να κάνουν την περασμένη σεζόν όταν είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν το γερμανικό πρωτάθλημα και μετά το κέρδισε η Μπάγερν, αλλά προφανώς είναι μια πολύ δυνατή ομάδα».

Ο Σιμεόνε πάντως έδειξε και σίγουρος για τη δική του ομάδα. «Μεγαλώσαμε σαν ομάδα μέσα απ’ τα σημαντικά αποτελέσματα που καταφέραμε να πάρουμε στη LaLiga. Αυτό μας έκανε να αναπτυχθούμε πάρα πολύ. Αισθάνομαι καλά με τους παίκτες, θα είναι ένα καλό παιχνίδι και αύριο θα είναι μια καλή βραδιά Champions League».