Quantcast

H Όπρα Γουίνφρεϊ εξομολογείται πώς κατάφερε να αδυνατίσει και τι κάνει για να το διατηρήσει: «Έπαψα να ντρέπομαι»

Φωτογραφία: Instagram/Oprah

Φωτογραφία: Instagram/Oprah

Η Όπρα Γουίνφρεϊ, μία από τις πιο διάσημες παρουσιάστριες της αμερικανικής τηλεόρασης -και ίσως ολόκληρου του κόσμου- είναι γνωστή, μεταξύ άλλων, και για τα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει κατά καιρούς με το βάρος της.

Τα πάρα πολλά χρόνια που βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας, οι αλλαγές στο σώμα της σχολιάζονταν τακτικά στα μέσα ενημέρωσης, στα εξώφυλλα περιοδικών και σε επεισόδια του δικού της ομώνυμου επιτυχημένου talk show που προβλήθηκε για 25 σεζόν.

«Ήταν δημόσιο σπορ να με κοροϊδεύουν επί 25 χρόνια. Έχω κατηγορηθεί και έχω ντροπιαστεί, έχω κατηγορήσει και έχω ντροπιάσει η ίδια τον εαυτό μου», λέει η Όπρα στο αμερικανικό περιοδικό PEOPLE αυτή την εβδομάδα.

Μια οδυνηρή στιγμή ήρθε νωρίς στην καριέρα της, όταν βρέθηκε στο στόχαστρο του ακραίου κριτικού μόδας κ. Blackwell. «Ήμουν στο εξώφυλλο κάποιου περιοδικού που είχε έναν πολύ ειρωνικό και προσβλητικό τίτλο. Δεν ένιωσα θυμωμένη. Ένιωσα λυπημένη. Ένιωσα πληγωμένη. Κατάπια τη ντροπή. Αποδέχτηκα ότι ήταν δικό μου λάθος. Αλλά όχι άλλο», λέει.

Διαβάστε το δημοσίευμα στο oloygeia.gr