Quantcast

Αποκαλυπτική μαρτυρία για την εν ψυχρώ δολοφονία

(VIDEO) Μέλος της Χ.Α. περιέγραψε καρέ-καρέ, στην κάμερα του Star, την επίθεση στη λεωφόρο Ηρακλείου. Τα αποτελέσματα από την εξέταση DNA και των αποτυπωμάτων στη μηχανή που βρέθηκε, αναμένει η Αντιτρομοκρατική. Βρέθηκε άλλος ένας κάλυκας.
Καρέ - καρέ περιέγραψε, στην κάμερα του Star, την εν ψυχρώ δολοφονία στη λεωφόρο Ηρακλείου, αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης και μέλος της Χρυσής Αυγής στην περιοχή.



Στο μεταξύ, οι αστυνομικοί έχουν λάβει, μέχρι στιγμής, συνολικά 30 καταθέσεις μαρτύρων. Από αυτές οι Αρχές αξιολογούν ως πιο σημαντικές, αυτές που έδωσαν δύο άνδρες και μια γυναίκα και αναμένουν να φωτίσουν λεπτομέρειες από τη δολοφονική επίθεση.

Βρέθηκε άλλος ένας κάλυκας στο σημείο 

Άλλος ένας κάλυκας των 9 mm βρέθηκε στο χώρο της διπλής ανθρωποκτονίας και του σοβαρού τραυματισμού, κατά τις έρευνες της αστυνομίας στον χώρο, οι οποίες και ολοκληρώθηκαν. Ο κάλυκας εστάλη στη διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση.

Την ίδια στιγμή, συνεχίζονται οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής, προκειμένου να ρίξουν «φως» στην υπόθεση και τις επόμενες ώρες αναμένονται τα αποτελέσματα από την εξέταση DNA και των αποτυπωμάτων που έγινε στη μοτοσικλέτα, η οποία βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου, στο ρέμα της Χελιδονούς.

Ήθελαν και τέταρτο θύμα - Τι έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας