Έγκλημα στο Κορωπί - Το χρονικό μιας οικογενειακής τραγωδίας

Συγκλονίζει το πανελλήνιο το έγκλημα πάθους στο Κορωπί. 26χρονη δολοφόνησε την πρώην σύζυγο του συντρόφου της και στη συνέχεια ο 41χρονος πυροβόλησε τους γονείς της προσπαθώντας να πάρει το αίμα του πίσω.

Συγκλονίζει το πανελλήνιο το άγριο έγκλημα πάθους στο Κορωπί. Μία γυναίκα δολοφόνησε την πρώην σύζυγο του συντρόφου της και στη συνέχεια ο 41χρονος πυροβόλησε με καραμπίνα τους γονείς της δολοφόνου στο σπίτι τους, προσπαθώντας να πάρει το αίμα του πίσω.

Οι γείτονες γνώριζαν εδώ και καιρό ότι ο 41χρονος μηχανικός αυτοκινήτων διατηρούσε σχέση με την 26χρονη δολοφόνο της πρώην γυναίκας του με την οποία είχε αποκτήσει και δύο παιδιά.

Ενώ παράλληλα είχε άλλα δύο παιδιά με το 35χρονο θύμα.

Όπως ισχυρίζονται κάτοικοι της περιοχής στο Κορωπί, πολλές φορές οι τσακωμοί των τριών τούς είχαν οδηγήσει στο αστυνομικό τμήμα αλλά κανείς δεν περίμενε ότι θα έπαιρναν τόσο βίαιη τροπή τα πράγματα.

Η οικογενειακή τραγωδία ξεκίνησε το βράδυ της Τετάρτης και εκτυλίχθηκε έως το απόγευμα της Πέμπτης.

Η 26χρονη πήγε στο σπίτι της 35χρονης, πρώην συζύγου του συντρόφου της και αφού λογομάχησαν την μαχαίρωσε πολλές φορές, με αποτέλεσμα η γυναίκα να υποκύψει στα τραύματά της.

Ο 41χρονος έφτασε με καθυστέρηση στο σπίτι και μετέφερε την εν διαστάσει σύζυγό του στο κέντρο Υγείας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Κατέθεσε στην αστυνομία και ανέλυσε όλα τα προηγούμενα επεισόδια ανάμεσα στις δύο γυναίκες, με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν στη συνέχεια την 26χρονη σύντροφό του που ομολόγησε την πράξη της.

Χθες το απόγευμα ο 45χρονος, πρώην σύζυγος του θύματος και σύντροφος της δολοφόνου, εισέβαλε στο σπίτι της 26χρονης και πυροβόλησε τραυματίζοντας τον πατέρα της και τη σύντροφο του τελευταίου ενώ αμέσως μετά εξαφανίστηκε.

Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό και τον εντόπισε να κινείται με το αυτοκίνητό του, στο Κορωπί.

Ο 41χρονος μόλις αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, αλλά εκείνοι, μετά από άγρια καταδίωξη, κατάφεραν να τον εγκλωβίσουν και να τον συλλάβουν.