Η τουαλέτα των 30.000 ευρώ

(VIDEO) ΔΕΙΤΕ την τουαλέτα του πρύτανη του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου που στοίχισε 30.000. Δίωρη συνάντηση είχαν σήμερα ο υπουργός Παιδείας με τον Πρύτανη του ΑΠΘ προκειμένου να δοθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις.
Δύο ώρες κράτησε σήμερα η συνάντηση του υπουργού Παιδείας, Κώστα Αρβανιτόπουλου με τον πρύτανη του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, κ. Μυλόπουλο. Ο πρύτανης του ΑΠΘ έδωσε εξηγήσεις στον υπουργό σχετικά με τα όσα γράφτηκαν σε δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου» για τις παράλογες δαπάνες της Εταιρείας Αξιοποιήσεως και Διαχειρίσεως Περιουσίας του ΑΠΘ, με αποκορύφωμα τις 30.000 που κόστισε η ανακαίνιση της τουαλέτας της πρυτανείας.

Ο κ. Μυλόπουλος σχολίασε ως «ανακριβή και αναληθή» τα όσα γράφτηκαν ενώ ξεκαθάρισε ότι αύριο θα παρουσιάσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία προκειμένου να δείξει ότι όλα βαίνουν καλώς στην Εταιρεία αξιοποίησης και Διαχείρισης της Περιουσίας του ΑΠΘ.

Στην ουσία πρόκειται για διπλές τουαλέτες (ανδρών-γυναικών), οι οποίες μπορούν να χαρακτηριστούν... μίνιμαλ. Η διοίκηση του ΑΠΘ έχει ήδη "ανοικτούς λογαριασμούς" με τη Δικαιοσύνη όπως δημοσιεύει ο "Ελεύθερος Τύπος", ενώ ο υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κώστας Αρβανιτόπουλος περιμένει στο υπουργείο τον Πρύτανη του ΑΠΘ προκειμένου ο τελευταίος να δώσει εξηγήσεις, που αφορά σε διάφορες υπέρογκες και εξωφρενικές υπηρεσίες στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.Στο μεταξύ, την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης προκάλεσε το δημοσίευμα της εφημερίδας, που κάνει λόγο για κακοδιαχείριση στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.

Ακούστε τι δήλωσε ο Πρύτανης του Α.Π.Θ Γιάννης Μυλόπουλος: