Quantcast

Ολοκληρώθηκε η ειρηνική διαδήλωση

Χιλιάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στις πλατείες Συντάγματος και Ομονοίας το απόγευμα της Κυριακής για να διαδηλώσουν κατά του μνημονίου.
(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ και VIDEO)

ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ


ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ | LIVE STREAMING από News247

17.15- Χιλιάδες μέλη του ΠΑΜΕ έχουν κατακλύσει την Ομόνοια και την οδό Σταδίου και διαδηλώνουν κατά της πολιτικής του Μνημονίου και της ύφεσης. Κύριο σύνθημα στο πανό στην πλατεία Ομονοίας "Να φύγει τώρα η κυβέρνηση του εγκλήματος μαζί με την τρόικα".





16.39-
Κάθε λεπτό που περνάει όλο και περισσότεροι διαδηλωτές συρρέουν στην πλατεία Συντάγματος και τη λεωφόρο Αμαλίας μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, την ίδια στιγμή τα μέλη του ΠΑΜΕ συγκεντρώνονται στην πλατεία Ομονοίας. Ισχυρή η παρουσία της αστυνομίας, πολλές διμοιρίες έχουν αποκλείσει τις εισόδους που οδηγούν στο κοινοβούλιο ενώ δυνάμεις των ΜΑΤ έχουν σχηματίσει ανθρώπινη αλυσίδα μπροστά από το μνημείο.



16.00- Κλειστοί αυτή την ώρα οι δρόμοι γύρω από την πλατεία Συντάγματος και το κτίριο του κοινοβουλίου καθώς έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται οι διαδηλωτές για το 3ο συλλαλητήριο την ώρα που μες τη βουλή είναι σε εξέλιξη η συζήτηση για το νέο σκληρό πακέτο μέτρων της τρόικας.



Νέο ραντεβού διαμαρτυρίας κατά του νέου μνημονίου και των επώδυνων μέτρων δίνουν σήμερα στις 5 το απόγευμα τα συνδικάτα. Με δυο ξεχωριστές συγκεντρώσεις, των ΓΣΣΕ – ΑΔΕΔΥ στο Σύνταγμα και του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια κορυφώνονται οι κινητοποιήσεις κατά της νέας δανειακής σύμβασης και των παρεπόμενων σκληρών μέτρων λιτότητας που τη συνοδεύουν.

Τα συνδικάτα καλούν τον κόσμο να προσέλθει μαζικά στις απεργιακές συγκεντρώσεις που προγραμματίζεται να ξεκινήσουν στις 5 το απόγευμα, την ώρα που θα ξεκινήσει στην ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση για την ψήφιση του νέου μνημονίου. Πάνω από 5.000 αστυνομικοί θα βρίσκονται επί ποδός.