Στα δύο η χώρα – Νέος αποκλεισμός της Εθνικής Οδού στα Τέμπη

Σε εξέλιξη είναι από τις 12 το μεσημέρι ο αποκλεισμός του εθνικού οδικού δικτύου από αγρότες. Κινητοποιήσεις και σε άλλα σημεία της χώρας.
Ο νέος αποκλεισμός της Εθνικής Οδού, στο ύψος των Τεμπών, βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 12 το μεσημέρι και θα είναι τετράωρος. Οι αγρότες θα αποσυρθούν στις 14.00, ενώ στις 7 το απόγευμα θα διακόψουν εκ νέου την κυκλοφορία για ένα δίωρο κλιμακώνοντας τον αγώνα τους, σε συνέχεια της απόφασης που έλαβαν χθες οι εκπρόσωποι 30 μπλόκων..

Οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν και τη Δευτέρα και έως τότε όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της συντονιστικής επιτροπής του μπλόκου των Τεμπών B. Παπαγιαννούλης, δεν τίθεται θέμα συνάντησης με τον πρωθυπουργό, ο οποίος δήλωσε ανοικτός για διάλογο.

Στη συνάντηση των αγροτών, στις 26 Ιανουαρίου, αναμένεται να οριστεί και η αντιπροσωπεία που θα λάβει μέρος στο τετ α τετ με τον Αλέξη Τσίπρα.

Πανδαιμόνιο με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - Στο στόχαστρο των αγροτών

Ενισχύεται το μπλόκο του Ισθμού

Συμβολικοί αποκλεισμοί στη Θεσσαλονίκη


Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Θεσσαλίας έχει εκδώσει ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία για σήμερα και αύριο από ώρα 12:00 έως ώρα 14:00 και από ώρα 19:00 έως ώρα 21:00, απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα του Π.Α.Θ.Ε. από τον κόμβο Γυρτώνης μέχρι τη διασταύρωση Στομίου και υποδεικνύονται εναλλακτικές διαδρομές.