Quantcast

Το βίντεο ντοκουμέντο

Έντονες αντιδράσεις συνεχίζει να προκαλεί ο σοβαρός τραυματισμός του 31χρονου διαδηλωτή από αστυνομικούς των ΜΑΤ.
Έντονες αντιδράσεις συνεχίζει να προκαλεί ο σοβαρός τραυματισμός του 31χρονου διαδηλωτή από αστυνομικούς των ΜΑΤ.

Ο νεαρός δίνει τη δυσκολότερη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Κρατικού Νικαίας.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο που παρουσίασε το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τη μεταφορά του 31χρονου διαδηλωτή από την οδό Σταδίου



Σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν, η κατάσταση της υγείας του παραμένει «σταθερή και ελεγχόμενη». «Παραμένει διασωληνωμένος υπό φαρμακευτική καταστολή και μηχανικό αερισμό. Ως τώρα δεν έχουν εμφανισθεί αξιόλογες επιπλοκές. Νέα αξονική τομογραφία θα διενεργηθεί αύριο και θα ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις για τη συνέχεια της θεραπείας» αναφέρει ο διοικητής του νοσοκομείου, Χρήστος Ρέσσος.

Οι γιατροί δηλώνουν ότι θα χρειαστούν μέχρι τέσσερα 24ωρα προκειμένου να μιλήσουν με σιγουριά για την κατάσταση της υγείας του 31χρονου.



Μαρτυρία σοκ στο Διαδίκτυο


Μία περιγραφή για τον τραυματισμό του 31χρονου που έρχεται στο φως μέσω του Διαδικτύου προκαλεί σοκ. Σύμφωνα με επιστολή που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο μία γυναίκα, ενώ έτρεχε μαζί με άλλους για να αποφύγει τα χτυπήματα από τους άνδρες των ΜΑΤ, είδε τον 31χρονο με ματωμένο κεφάλι να παραπαίει. Τον έπιασε από το χέρι και τον βοήθησε να φτάσει μέχρι τη Σταδίου που εκείνη την ώρα η κυκλοφορία είχε αποκατασταθεί, προκειμένου να τον παραλάβει το ασθενοφόρο που τον μετέφερε τελικά στο νοσοκομείο ενώ βρισκόταν ένα βήμα πριν τον θάνατο.

Της είπε ότι τον λένε Γιάννη και ήταν με το πανό του πάρκου Κύπρου και Πατησίων.
-Πονάς; τον ρώτησε
-Ναι πολύ, με πονάει και το αφτί μου, τρέχει αίμα.
Τότε ο νεαρός άρχισε να χλομιάζει και μαζί με άλλους διαδηλωτές προσπάθησαν να τον κρατήσουν ξύπνιο και με το ζόρι τον έβαλαν σε ένα ασθενοφόρο που περνούσε

Εκτός ορίων η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας


Πογκρόμ κατά μεταναστών, επιθέσεις ακροδεξιών συμμοριών σε μετανάστες, συλλήψεις και προσαγωγές συνθέτουν την εικόνα τις τελευταίες μέρες στο κέντρο της Αθήνας.

Αρκετοί κάτοικοι, ανάμεσά τους και μέλη της Χρυσής Αυγής, συγκεντρώθηκαν την Παρασκευή στη διασταύρωση των οδών Ηπείρου και 3ης Σεπτεμβρίου, ζητώντας να φύγουν οι λαθρομετανάστες από την Ελλάδα και να συλληφθούν οι δράστες της δολοφονίας του 44χρονου.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του δελτίου ειδήσεων του Alpha με ακροδεξιούς που επιτίθενται σε μετανάστες



Ήδη την Πέμπτη μεταφέρθηκαν, 15 τραυματίες, σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, στα νοσοκομεία από τα επεισόδια μεταξύ ακροδεξιών και αλλοδαπών στο κέντρο της Αθήνας. Η πλειοψηφία αυτών είναι αλλοδαποί, ενώ ανάμεσά τους είναι και ένας Έλληνας.

Οι περισσότεροι είναι τραυματισμένοι ελαφρά από μαχαίρια ή ρόπαλα και ερευνάται αν αυτοί οι τραυματισμοί έχουν σχέση με τα επεισόδια που ξεκίνησαν στη διάρκεια της χθεσινής πορείας στο δημαρχιακό μέγαρο για τη δολοφονία του 44χρονου.