Ένα χριστουγεννιάτικο Bazaar αγάπης που έχει γίνει θεσμός

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τη διοργάνωση του Συλλόγου Φίλων Εθελοντών και αναδόχων Οικογενειών Αγιος Στυλιανός.

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για το Χριστουγεννιάτικο Βazaar του Συλλόγου Φίλων Εθελοντών και αναδόχων Οικογενειών "Αγιος Στυλιανός".

Οι Εθελόντριες βάζουν τις τελευταίες πινελιές στις χειροποίητες δημιουργίες που κάνουν με πολλή αγάπη και μεράκι στο καλλιτεχνικό εργαστήρι.

Χριστουγεννιάτικα στολίδια, πολύχρωμες γιρλάντες,κεριά,κοσμήματα, λικέρ,γλυκά, και πολλές άλλες εκπλήξεις σας περιμένουν στο ετήσιο Bazaar που διοργανώνουν φέτος οι εθελοντές, όπως και κάθε χρόνο την ημέρα της γιορτής του Άγιου Στυλιανού.

Στις 25 & 26 Νοεμβρίου απο τις 9:00 έως τις 20:00 στο χώρο του Δημοτικού Βρεφοκομείου Άγιος Στυλιανός.

Στο Bazaar θα έχετε την δυνατότητα να γνωρίσετε το έργο των εθελοντών και να βοηθήσετε στον αγώνα τους.Τα έσοδα της εκδήλωσης θα δοθούν για τις ανάγκες των παιδιών του Ιδρύματος και των Αναδόχων Οικογενειών που χρειάζονται την στήριξη μας.

Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στις 18.00 το απόγευμα θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου "Νοικοκυρέματα με άρωμα παλιού καιρού" από την συγγραφέα Γιάννα Ζούζουλα- Σαραφιάν στον χώρο του Βρεφοκομείου.
 
Τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου θα δοθούν για τις ανάγκες των παιδιών του ιδρύματος.

Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Ιδρύματος.

Στις 7 το απόγευμα ο Χρήστος Μητρέντζης και ο Ανδρέας Καρακότας θα μας "ταξιδέψουν" με τις μελωδίες τους σε μια μοναδική βραδιά.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ