Quantcast

Η Lady Gaga... έγκυος

Μία ακόμα ξεχωριστή εμφάνιση για τη βασίλισσα της εκκεντρικότητας Lady Gaga (VIDEO)
Στο ετήσιο διήμερο στο Κάρλαισλ, που οργανώνει το BBC Radio 1, η Lady Gaga εμφανίστηκε μπροστά σε 40.000 θεατές μέσα σ΄ ένα φέρετρο, με μία ψεύτικη κοιλιά εγκυμοσύνης, την οποία έβγαλε κατά τη διάρκεια του τραγουδιού "Born this way".

Η 25χρονη Νεοϋορκέζο εμφανίστηκε έχοντας τα μαλλιά της καρέ, με ιδιαίτερα έντονο μακιγιάζ, φορώντας μία στενή μαύρη φόρμα PVC και μία τεράστια κοιλιά, προκαλώντας παραλήρημα στο κοινό που είχε συγκεντρωθεί για να την ακούσει.

Η τραγουδίστρια, που κατάφερε μέσα σε περίπου τέσσερα χρόνια να γίνει η πιο πλούσια persona στην παγκόσμια μουσική σκηνή, ερμήνευσε και το νέο της τραγούδι The Edge Of Glory, το οποίο δήλωσε ότι έγραψε για τον πολυαγαπημένο της παππού.

Η Lady Gaga μεταξύ ερμηνείας και...ψεύτικης εγκυμοσύνης βρήκε την ευκαιρία να εκφράσει το θαυμασμό της στο πριγκιπικό ζεύγος της Βρετανίας, τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την δούκισσα του Κέιμπριτζ Κάθριν.

Μάλιστα, άλλαξε τους στίχους σ΄ ένα κλασικό τραγούδι που είχε ερμηνεύσει πριν από χρόνια ο Νατ Κινγκ Κόουλ με τίτλο "Orange Colored Sky" και το αφιέρωσε στον "Γουίλιαμ και την Κέιτ" ,ενώ δήλωσε στο κοινό ότι "θα ήθελε πάρα πολύ να ήταν καλεσμένη στο γάμο".