Quantcast

«Θα τα πεις με τον δικηγόρο μου!»

Σε δικηγόρο απευθύνθηκε η Demi Moore προκειμένου να τον συμβουλευτεί πώς θα γίνει ο διαχωρισμός της περιουσίας της με τον Ashton Kutcher σε περίπτωση διαζυγίου.
Ανένδοτη φαίνεται η σταρ του Χόλιγουντ να πάρει διαζύγιο από τον 33χρονο σύζυγό της μετά την ταπείνωση που έχει δεχθεί με τις απιστίες του. Η 48χρονη ηθοποιός βαρέθηκε να ακούει από τις κουτσομπολίστικες στήλες τη δραστηριότητα του Ashton Kutcher μακριά της, με τελευταία του κατάκτηση να είμαι μία 23χρονη Τεξανή με την οποία βρέθηκε σε ξενοδοχείο τις μέρες που γιόρταζαν την έκτη επέτειο του γάμου τους.

Πηγή μέσα από τον χώρο του θεάματος ανέφερε στην Daily Mail: Η Moore έχει ταπεινωθεί εντελώς. Την Παρασκευή συναντήθηκε με δικηγόρο τον οποίο κα συμβουλεύτηκε για το διαζύγιό της. Η συζήτησή τους περιλάμβανε τον διαχωρισμό της περιουσίας των δύο ηθοποιών. Είναι μία μεγάλη και πολύ σκληρή απόφαση που πρέπει να λάβει η Moore. Αλλά πλέον δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στον σύζυγό της».

Η Demi Moore έχει ήδη δύο διαλυμένους γάμους με τον συνθέτη Freddy Moore και τον ηθοποιό Bruce Willis. Με τον Kutcher παντρεύτηκαν το 2005.
Τον τελευταίο καιρό επισκέπτονταν μαθήματα της Καμπάλα για να σώσουν τον γάμο τους αλλά φαίνεται ότι δεν απέδωσαν. «Τελείωσε μαζί του!» ανέφερε η ίδια πηγή στη βρετανική εφημερίδα. Κανείς εκπρόσωπός της δεν έκανε κάποια δήλωση στα μέσα.