Quantcast

Χώρισε πέντε μέρες πριν το γάμο ο Χιου Χέφνερ

Μπορεί "ο έρως χρόνια να μην κοιτά", όμως φαίνεται ότι κάποιοι άλλοι τελικά κοιτάζουν την πραγματικότητα κατάματα και μερικές φορές τους τρομάζει.
Μπορεί  "ο έρως χρόνια να μην κοιτά",  όμως φαίνεται ότι κάποιοι άλλοι τελικά κοιτάζουν την πραγματικότητα κατάματα και μερικές φορές τους τρομάζει.

Έτσι λοιπόν, μόλις πέντε μέρες πριν από το γάμο ο 85χρονος Mr.Playboy Χιού Χέφνερ, ακύρωσε το γάμο του με το 25χρονο κουνελάκι Κρίσταλ Χάρις και οι δύο αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους.

Ο Χιού Χέφνερ έγραψε πρώτος στο Twitter του την Τρίτη: "Ο γάμος ακυρώθηκε. Η καρδιά της Κρίσταλ άλλαξε". Αργά το βράδυ, η πρώην αγαπημένη του Χιού Χέφνερ έγραψε στο site της: "Μετά από βαθιά σκέψη πήρα απόφαση να δώσω τέλος στη σχέση μου με τον Χεφ. Τον σέβομαι απόλυτα και του εύχομαι τα καλύτερα από εδώ και πέρα. Ελπίζω πως τα ΜΜΕ θα σεβαστούν την ιδιωτικότητα της προσωπικής μας ζωής αυτό το διάστημα".

Ο μάνατζερ της Κρίστλα δήλωσε πως ο χωρισμός ήταν φιλικός και το ζευγάρι διατηρεί καλές σχέσεις.

Ο ιδρυτής του Playboy έγραψε αργότερα στο twitter του πως αφού ακυρώθηκε ο γάμος, σχεδιάζει να γυρίσει μια ταινία το Σαββατοκύριακο. "Ο χωρισμός μου ράγισε την καρδιά, αλλά καλύτερα τώρα, παρά μετά", έγραψε.

Το ζευγάρι, που είχε μόνο 60 χρόνια διαφορά ηλικίας, ανακοίνωσε τον περασμένο Δεκέμβριο πως σχεδιάζει γάμο, αλλά τελικά ο Mr.Playboy δεν κατάφερε να κάνει τον τρίτο του γάμο.