«Διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ με όρους κοινωνίας»

«Η Σοσιαλιστική Τάση θα παίξει καθοριστικό ρόλο σε αυτό» δηλώνει στο Real.gr ο Αλέξης Μητρόπουλος. Εκδήλωση το βράδυ στο Γκάζι και συγκέντρωση στις 19 Νοεμβρίου στον Κεραμεικό, παρουσία και του Αλ.Τσίπρα.
Πρωταγωνιστικό ρόλο στη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει να παίξει η Σοσιαλιστική Τάση των Αλέξη Μητρόπουλου, Παναγιώτη Κουρουμπλή, Νάσου Αθανασίου, Δημήτρη Τσουκαλά και άλλων πρώην «πράσινων» στελεχών.

Το βράδυ σήμερα στο μπαρ DABBUS στο Γκάζι πραγματοποιεί εκδήλωση με στελέχη από το Λεκανοπέδιο Αττικής, ενώ στις 19 του μηνός πραγματοποιεί εκδήλωση στη μεγάλη αίθουσα του Κεραμεικού με θέμα τις κοινωνικοπολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τα κοινωνικά ζητήματα. Στην εκδήλωση αναμένεται να παραστεί και ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

«Η διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να λάβει υπόψη της δύο παραμέτρους. Τη διατήρηση των ιδεολογικών προτεραιοτήτων και τη διατήρηση της αριστερής πολιτικής φυσιογνωμίας του κόμματος, με δύο κεντρικούς στόχους: την αυτοδυναμία και τη διασφάλιση ισχυρής κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας, παράλληλα με την ενεργοποίηση του κοινωνικού μετώπου σε όλη την Ελλάδα και κυρίως στην επαρχία. Οι συμμαχίες πρέπει να γίνουν με βάση τις αρχές και τη συνέπεια στα καθημερινά ζητήματα. Η διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να γίνει με όρους κοινωνίας. Η Σοσιαλιστική Τάση θα παίξει καθοριστικό ρόλο σε αυτό» δηλώνει στο Real.gr ο Αλέξης Μητρόπουλος.

Χθες η Σοσιαλιστική Τάση έκανε μέλος της τον πρώην πρύτανη του ΑΠΘ Γιάννη Μυλόπουλο, τον Οδυσσέα Δριβαλά ,πρώην Πρόεδρο της ΑΔΕΔΥ, τον Βασίλη Γιαννακόπουλο, πρώην δήμαρχο της Αγίας Παρασκευής και τον Παναγιώτη Κόνσουλα, υποψήφιο δήμαρχο Βύρωνα.