Ε. Βόζεμπεργκ: Στην πανστρατιά χωρούσε ο Συμπιλίδης αλλά όχι εγώ

«Στηρίζω τη ΝΔ και τον Σαμαρά αλλά στην πανστρατιά και στο σφουγγάρι του προέδρου χωρούσε προφανώς ο Συμπιλίδης και όχι εγώ» τόνισε στον Real Fm 97,8 και τον Ν. Χατζηνικολάου, η πρώην βουλευτής που έμεινε εκτός των ψηφοδελτίων.
«Στηρίζω τη ΝΔ και τον Σαμαρά αλλά στην πανστρατιά και στο σφουγγάρι του προέδρου χωρούσε προφανώς ο Συμπιλίδης και όχι εγώ» λέει η πρώην βουλευτής που έμεινε εκτός των ψηφοδελτίων.

Μιλώντας στον Real Fm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου η κ. Βόζεμπεργκ δεν έκρυψε την πικρία της για το γεγονός ότι είναι στις «γαλάζιες» λίστες παρά το γεγονός όπως είπε πως από την πρώτη στιγμή στήριξε ανοιχτά και τη ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά.

«Οι προσωπικές πικρίες είναι τα μικρά, η επόμενη ημέρα είναι τα μεγάλα» είπε η κ. Βόζεμπεργκ η οποία ωστόσο τόνισε πως τόσο η λογική όσο και το συναίσθημά της έλεγαν ότι θα επιστρέψει στη ΝΔ.

Η κ. Βόζεμπεργκ πάντως άφησε αιχμές για την περίπτωση Συμπιλίδη αναγνωρίζοντας ωστόσο το δικαίωμα «σε έναν πολιτικό αρχηγό να έχει γεναιοψυχία και ενωτικά χαρακτηριστικά».

«Στην πανστρατιά φαίνεται ότι δεν χωρούσα εγώ που πήρα το 2009 μία έδρα με τη ΝΔ. Θα θεωρήσω ότι στην πανστρατιά και στο σφουγγάρι χωρούσε ο Συμπιλίδης όχι όμως και η Ελίζα Βόζεμπεργκ» πρόσθεσε.

Ακούστε τι είπε η κ.Βόζεμπεργκ στον realfm 97,8