Φάμελλος στον realfm: Ο μόνος που υποστηρίζει παγκοσμίως τα στοιχεία του ΔΝΤ είναι ο Μητσοτάκης

«Ακόμα και ο κ. Σόιμπλε χθες δήλωσε ότι τα νούμερα του ΔΝΤ εδώ και δύο χρόνια είναι λάθος. Ο μόνος που τα υποστηρίζει παγκοσμίως είναι ο κ. Μητσοτάκης», είπε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος
Μιλώντας στον realfm 97.8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, o Σωκράτης Φάμελλος κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι είναι ο μόνος που υποστηρίζει παγκοσμίως τα στοιχεία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για την Ελλάδα.

Ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος ανέφερε ότι «όσοι μιλάνε για γρήγορη συμφωνία στη δεύτερη αξιολόγηση, συμπεριλαμβανομένου του κ. Σημίτη και όποιων βγαίνουν στη δημοσιότητα, θα πρέπει να απαντήσουν στο τι θα έπρεπε η χώρα να πληρώσει και πόσο θα κοστίζαν στον πολίτη τα 4,5 δισ. του κ. Τόμσεν τον Νοέμβριο, τα οποία εμείς αποφεύγουμε, διότι όλοι μιλάνε με εύκολα λόγια, δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη της διοίκησης».

Και πρόσθεσε ο ίδιος: «Εμείς έπρεπε να επιλέξουμε να μην κοστίσει η διαπραγμάτευση στον Έλληνα πολίτη και την ελληνική κοινωνία. Εκ του ασφαλούς και χωρίς δημοσιονομικό και κοινωνικό αποτύπωμα είναι η πρόταση γρήγορης συμφωνίας».

Απευθυνόμενος στην αξιωματική αντιπολίτευση, το κυβερνητικό στέλεχος είπε: «Πολύ απλά θα ρωτήσω. Την 13η, εφάπαξ σύνταξη δεν την ψήφισαν στη Βουλή, όταν έρθει η μείωση του φορολογικού συντελεστή για επιχειρήσεις και νοικοκυριά η μείωση του ΕΝΦΙΑ και η μείωση του τέλους επιτηδεύματος για επαγγελματίες που θα κατορθώσει αυτή η κυβέρνηση, η Νέα Δημοκρατία θα τα ψηφίσει;».

«Ακόμα και ο κ. Σόιμπλε χθες δήλωσε ότι τα νούμερα του ΔΝΤ εδώ και δύο χρόνια είναι λάθος. Ο μόνος που τα υποστηρίζει παγκοσμίως είναι ο κ. Μητσοτάκης», συμπλήρωσε ο κ. Φάμελλος.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97.8 Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΦΑΜΕΛΛΟΣ


 Επίθεση Σόιμπλε κατά ΔΝΤ: Πιο ρεαλιστικά τα στοιχεία της Αθήνας από τα δικά σας