Quantcast

«Μαζί με τον Βενιζέλο συνδιαμορφώσαμε αυτή τη γραμμή»

Απόλυτα ταυτίζεται ο Ανδρέας Λοβέρδος με το δίλημμα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος έθεσε θέμα κυβερνητικής σταθερότητας, αν η Ελιά αποδοκιμαστεί στις ευρωεκλογές.
Απόλυτα ταυτίζεται ο Ανδρέας Λοβέρδος με το δίλημμα του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος έθεσε θέμα κυβερνητικής σταθερότητας, αν η Ελιά αποδοκιμαστεί στις ευρωεκλογές.

Όπως δήλωσε ο κ. Λοβέρδος στον ραδιοσταθμό «Αθήνα 9,84»,«όχι απλώς συμφωνώ απόλυτα» αλλά «μαζί με τον κ. Βενιζέλο συνδιαμορφώσαμε αυτήν τη γραμμή την προηγούμενη εβδομάδα. Ταυτίζομαι με την πολιτική αυτή. Μαζί με τον κ. Αηδόνη και με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ συγκροτούμε μια 30άδα βουλευτών στη Βουλή, στην οποία στηρίζει η χώρα την πορεία της».

Ο κ. Λοβέρδος απευθυνόμενος «σε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες» είπε ότι «αν αυτός ο πολίτης δεν θέλει αστάθεια, θέλει σταθερότητα και συνέχιση της πολιτικής πορείας, φυσικά με διορθώσεις και παρεμβάσεις κοινωνικής συνοχής, αυτήν τη σταθερότητα δεν την εξασφαλίζει, αν δεν ψηφίσει την Ελιά».

Εξηγώντας δε το δίλημμα δήλωσε: «Εμείς θέλουμε ο κόσμος να ξέρει ότι είμαστε βαθιά δημοκράτες. Δεν μπορούμε άλλα να λέει ο κόσμος και άλλα να κάνουμε εμείς. Αν οι πολίτες επιβεβαιώσουν ότι θέλουν να πάμε σε εκλογές, δεν θα είμαστε αυτοί που θα παραβιάσουμε τη λαϊκή βούληση. Δεν θέλεις να συνεχίσουμε σε αυτήν τη γραμμή; Τότε αποσύρεις την εμπιστοσύνη σου σε εμάς. Θέλεις; Στήριξέ μας. Δεν είμαστε παρακολούθημα και βολικό δεκανίκι κανενός».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ