Quantcast

Μέλος του ΠΑΣΟΚ γρονθοκόπησε τον Χρ. Μαγκούφη

Το αποκάλυψε ο ίδιος ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. Δείτε ποιος ο «δράστης» της επίθεσης και τι δήλωσε ο ίδιος για την πράξη του (VIDEO)
Για την «άνανδρη» επίθεση που δέχθηκε στα Τρίκαλα και για το ποιοι είναι οι ηθικοί αυτουργοί των επεισόδιων, μίλησε ο βουλευτή ΠΑΣΟΚ Χρήστος Μαγκούφης σε τηλεοπτικό σταθμό.

Ο κ. Μαγκούφης εξήγησε πως άρχισαν τα γεγονότα όταν αρχικά συμφώνησε στο να παρελάσουν μια ομάδα διαδηλωτών. Στη συνέχεια ζήτησαν να παρελάσουν και μέλη του ΠΑΜΕ. Εκεί υπήρχαν αντιρρήσεις και διαφωνίες με τις τοπικές αρχές ενώ ο ίδιος ο υπουργός ήταν της άποψης να τους αφήσουν.

Λόγω της χρονοτριβής γύρισαν πίσω οι αρχικοί διαδηλωτές, με αποτέλεσμα να αρχίσουν οι εντάσεις και ο περιφερειάρχης να πάρει την απόφαση να διακόψει την παρέλαση, απόφαση για την οποία ο Χ. Μαγκούφης εξέφρασε την διαφωνία του.

«Εγώ κατέβηκα από την εξέδρα τελευταίος και ενώ είχαν φύγει όλοι πια. Εκείνη την ώρα μου επιτέθηκε ο νεαρός. Όμως η άνανδρη επίθεση που δέχθηκα είναι γεγονός υποδεέστερο μπροστά στην αμαύρωση της εθνικής μνήμης".

"Ο νεαρός είναι θύμα προπαγάνδας και υπεύθυνοι αυτών των επεισοδίων είναι οι ηθικοί αυτουργοί ", δήλωσε ο κ. Μαγκούφης, ο οποίος κατέδειξε συγκεκριμένη ομάδα του Δ. Τρικέων.

Ο υπουργός απέφυγε να «χρωματίσει» τους ηθικούς αυτουργούς και δήλωσε ότι ο νεαρός τουλάχιστον που του επιτέθηκε, είχε ψηφίσει στις προηγούμενες εκλογές ΠΑΣΟΚ.

Ακούστε τις είπε ο Χ. Μαγκούφης για τους υπεύθυνους των επεισοδίων.




Δείτε ποιος γρονθοκόπησε τον Χρ. Μαγκούφη

Πρόκειται για τον Δημήτρη Δαλαμάγκα μέλος της Νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Τρικάλων  και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Τρικκαίων.  



Ο κ. Δαλαμάγκας μιλώντας στο trikalanews.gr υποστήριξε:  «Θέλω να επισημάνω ότι η επίθεση αυτή έχει να κάνει πρωτίστως με την κακή πολιτική του ΠΑΣΟΚ, που προσωπικά την θεωρώ προδοσία! Είναι αντιλαϊκή και θεωρώ ότι γίνετε ξεπούλημα της χώρας μου!
 
Ο κ. Μαγκούφης ήταν εντελώς τυχαίο πρόσωπο θα μπορούσε να είναι στόχος οποιοσδήποτε έβαλε την υπογραφή του, στο μνημόνιο και στην καταστροφή της χώρας μου! Επίσης θέλω να σημειώσω ότι τον κ. Μαγκούφη τον γνωρίζω όπως γνωρίζω και τους υπόλοιπους κατά καιρούς, υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ, διότι είμαι μέλος της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Τρικάλων από το 2008. Και αυτά διότι αποπροσανατολιστικά ειπώθηκαν ότι η επίθεση ή οι επιθέσεις γίνονται από ακροδεξιά στοιχεία ή ΣΥΡΙΖΑ ή οτιδήποτε άλλο φαντάζονται! Αυτό που δεν κατάλαβε ο κ. Μαγκούφης και πολλοί άλλοι πολιτικοί είναι ότι ο λαός βγήκε στους δρόμους σύσσωμος και απαλλαγμένος από κομματικές ταυτότητες». 

Δείτε την στιγμή της επίθεσης