Quantcast

ΝΔ: Η κυβέρνηση τρέχει να κλείσει άρον-άρον την αξιολόγηση των πλειστηριασμών, έχοντας υπογράψει 4ο μνημόνιο

Ο κ. Τσίπρας έχει υποχρέωση να δώσει, σήμερα κιόλας, εξηγήσεις, ανέφερε, εξάλλου, η Μαρία Σπυράκη για τη συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία.
«Η κυβέρνηση τρέχει να κλείσει άρον-άρον την αξιολόγηση των πλειστηριασμών, έχοντας ήδη υπογράψει το τέταρτο μνημόνιο, που αρχίζει τον Αύγουστο, χωρίς χρηματοδότηση και ενώ η οικονομία συνεχίζει να σέρνεται», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, προσθέτοντας και τα εξής:

«Τώρα, το τίμημα είναι οι πλειστηριασμοί της πρώτης κατοικίας, την οποία η Νέα Δημοκρατία είχε προστατεύσει μέχρι του ποσού των 200.000 ευρώ. Είναι προφανές ότι η χώρα χρειάζεται το ταχύτερο πολιτική αλλαγή».

«Εδώ και 5 μέρες, ο κ. Τσίπρας παραμένει σιωπηλός μπροστά στις αποκαλύψεις ότι ο κ. Καμμένος κατέθεσε στη Βουλή μη γνήσια έγγραφα για το σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται», ανέφερε επίσης η Μαρία Σπυράκη.

Σύμφωνα με την ίδια, από χθες προκύπτει ως ενδεχόμενο, πολεμικό υλικό της Ελλάδος να έχει φτάσει παρανόμως στη Συρία και ίσως στα χέρια τρομοκρατών.

«Ο κύριος Τσίπρας έχει υποχρέωση να δώσει, σήμερα κιόλας, εξηγήσεις», κατέληξε, στη σχετική της δήλωση, η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.