Ο Βελόπουλος για την «Ελληνική Λύση»: Η Δύση μας αδειάζει σε πολλά επίπεδα

Τι είπε στον realfm 97,8 ο πρώην βουλευτής με αφορμή τον νέο πολιτικό φορέα που ιδρύει.
«Είναι η απάντηση σε όλα αυτά που γίνονται τις τελευταίες δεκαετίες» σημείωσε, μιλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου ο Κυριάκος Βελόπουλος, αναφερόμενος στην «Ελληνική Λύση», τον νέο πολιτικό φορέα που ιδρύει.

«Βλέπουμε ότι η Δύση τα τελευταία χρόνια μας αδειάζει σε πολλά επίπεδα» εξήγησε ο κ. Βελόπουλος και πρόσθεσε: «Στο Αιγαίο βλέπετε τι συμβαίνει, και η Γερμανία και οι ΗΠΑ δεν μας προστατεύουν. Στην Κύπρο μας αδειάζει η Βρετανία, δημιουργείται θέμα Τσάμηδων με πλάτη Ιταλίας, ΗΠΑ, Γερμανίας.

«Είναι μερικά πράγματα που αφορούν τη γεωστρατηγική, τη γεωοικονομία και τη γεωπολιτική στην περιοχή μας. Όλα αυτά δείχνουν λοιπόν ότι πρέπει να αλλάξουμε συμμαχίες ή τουλάχιστον να προσεγγίσουμε άλλους ισχυρούς παίκτες, ώστε αυτοί που έχουν τα κοινά συμφέροντα με την Ελλάδα –γιατί τα κοινά συμφέροντα καθορίζουν τις διεθνείς σχέσεις- να πορευτούν μαζί μας».

Και συνέχισε λέγοντας ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ: «Οι κομματικοί σχηματισμοί στην Ελλάδα έχουν συγκεκριμένη κατεύθυνση, δουλικότητα ή εντολές εκτελούν του δυτικού παράγοντα ή των ΗΠΑ ή της Γερμανίας. Εμείς με πρόκριμα το εθνικό συμφέρον αλλάζουμε διάταξη. Και την αλλάζουμε για το καλό της χώρας μας, γιατί αυτή τη στιγμή ο παράγοντας που κερδίζει είναι η Ρωσία…»

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ κ. ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ