Quantcast

Ο Ν. Παππάς ρίχνει πάλι το «γάντι» στη ΝΔ για το ΕΣΡ

«Η ΝΔ έχει την υποχρέωση να αποδείξει ότι έχει τη στοιχειώδη αίσθηση συνταγματικής ευθύνης και να συμβάλλει στη συγκρότηση ΕΣΡ», διαμηνύει ο υπουργός Επικρατείας.
Ένα 24ωρο πριν από τη διάσκεψη των προέδρων στη Βουλή, με στόχο τη συγκρότηση νέου Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, ο υπουργός Επικρατείας ρίχνει πάλι το «γάντι» στην αξιωματική αντιπολίτευση τόσο για την Ανεξάρτητη Αρχή όσο και για τις τηλεοπτικές άδειες.

«Επαναλαμβάνουμε. Η αρμοδιότητα για όποιον νέο διαγωνισμό για τηλεοπτικές άδειες είναι πλέον στο ΕΣΡ, όπως προέβλεπε από την αρχή ο Ν. 4339/15. Η δικαιολογία των αρμοδιοτήτων δεν υπάρχει για τη ΝΔ», διαμηνύει ο Νίκος Παππάς.

Αναλυτικά η δήλωση του υπουργού Επικρατείας έχει ως εξής:

«Επαναλαμβάνουμε. Η αρμοδιότητα για όποιον νέο διαγωνισμό για τηλεοπτικές άδειες είναι πλέον στο ΕΣΡ, όπως προέβλεπε από την αρχή ο Ν. 4339/15.

Η δικαιολογία των αρμοδιοτήτων δεν υπάρχει για τη ΝΔ. Ουδείς αντιλαμβάνεται ποιες προϋποθέσεις, ή μήπως δικαιολογίες, θέτει για ακόμα μία φορά.

Η ΝΔ έχει την υποχρέωση να αποδείξει ότι έχει τη στοιχειώδη αίσθηση συνταγματικής ευθύνης και να συμβάλλει στη συγκρότηση ΕΣΡ».

- Μαξίμου:«Θα εκτεθεί η ΝΔ αν δεν συναινέσει για το ΕΣΡ»

-Βούτσης για ΕΣΡ: Αύριο το βράδυ θα ξέρουμε τι θα γίνει αύριο

-Φίλης για Πολύδωρα: Εμείς δεν επιλέγουμε κομματικά, αλλά αξιοκρατικά