Quantcast

Σαμαράς: Οι εκλογές είναι καθοριστικές για το μέλλον

«Σήμερα αποφασίζουμε αν θα πάμε μπροστά ή αν θα πάμε σε περιπέτειες», δήλωσε μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στην Πύλο ο πρόεδρος της Ν.Δ. (VIDEO)

«Σήμερα αποφασίζουμε αν θα πάμε μπροστά ή αν θα πάμε σε περιπέτειες», δήλωσε μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στην Πύλο ο πρόεδρος της Ν.Δ.

Ο κ. Σαμαράς έφτασε στο Δημοτικό Σχολείο Πύλου στις 08:18 το πρωί της Κυριακής συνοδευόμενος από συνεργάτες του. Αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα συνομίλησε με ανθρώπους στο εσωτερικό του εκλογικού κέντρου.

Στη δήλωσή του αμέσως μετά ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε χαρακτηριστικά: «Οι εκλογές αυτές είναι καθοριστικές για το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας. Σε αυτές τις εκλογές αποφασίζουμε αν θα πάμε μπροστά με δύναμη, με ασφάλεια, με σιγουριά ή αν θα πάμε με περιπέτειες. Σ’ αυτές τις εκλογές είναι πρωτόγνωρα μεγάλος ο αριθμός των συμπολιτών μας οι οποίοι παραμένουν αναποφάσιστοι και είναι εκείνοι που θα κρίνουν το αποτέλεσμα. Είμαι αισιόδοξος ότι κανείς δεν θα διακινδυνεύσει την ευρωπαϊκή πορεία της πατρίδας μας. Θα νικήσουμε».



Real.gr- ΣΑΜΑΡΑΣ by realmedialive