Quantcast

Την Τετάρτη οι ανακοινώσεις για την ημερομηνία των εκλογών

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Παπαδήμου - Σαμαρά. Ο πρόεδρος της ΝΔ έθεσε όλα τα θέματα και αναμένεται επικοινωνία του πρωθυπουργού με τον Ευ.Βενιζέλο για να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις.  
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Λουκά Παπαδήμου με τον Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου, που διήρκεσε περίπου μία ώρα. Ο πρόεδρος της ΝΔ έθεσε όλα τα θέματα και αναμένεται επικοινωνία του πρωθυπουργού με τον Ευ.Βενιζέλο για να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις.

Ο Αντώνης Σαμαράς πρότεινε οι εκλογές να διεξαχθούν στις 29 Απριλίου. Ωστόσο, εάν τελικά οι εκλογές γίνουν στις 6 Μαϊου η ΝΔ δεν θα φέρει αντιρρήσεις. 

Όσον αφορά τα υπουργεία, όλα δείχνουν πως μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης θα γίνει γνωστό το όνομα του νέου υπουργού Οικονομικών. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα πιθανά πρόσωπα είναι δύο: ο Φίλιππος Σαχινίδης και ο Τάσος Γιαννίτσης. Η ορκωμοσία του νέου υπουργού, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, αναμένεται να γίνει στις 15:45 της Τετάρτης. 

Ο πρόεδρος της ΝΔ συζήτησε με τον πρωθυπουργό και το νομοθετικό έργο το οποίο θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί άμεσα προκειμένου η χώρα να οδηγηθεί με ασφάλεια στις εκλογές.