«Υπάρχουν προσφορότερες μέθοδοι»

Την πρόταση του Γ. Καρατζαφέρη να αποχωρήσουν ΝΔ και ΛΑ.Ο.Σ. από τη Βουλή κατά την ψήφο εμπιστοσύνης, σχολίασε μέσω real fm 97.8 και της εκπομπής του Νίκου Χατζηνικολάου ο κ. Στυλιανίδης.
«Υπάρχουν προσφορότερες μέθοδοι να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους», τόνισε, μιλώντας στον real fm 97.8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου ο Ευ. Στυλιανίδης σχετικά με την πρόταση του Γ. Καρατζαφέρη να αποχωρήσουν ΝΔ και ΛΑ.Ο.Σ. από τη Βουλή κατά την ψήφο εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση.

Ο γραμματέας Πολιτικού Προγράμματος της ΝΔ δήλωσε ότι πρέπει να απαιτήσουν όλες οι δυνάμεις από κοινού προσφυγή στις κάλπες, ενώ αναφερόμενος στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, σημείωσε ότι «αν κάποιοι συνάδελφοι συναισθάνονται την κρισιμότητα της κατάστασης, να βάλουν φραγμό στον κατήφορο της χώρας».

Σχετικά με το ενδεχόμενο κυβέρνησης συνεργασίας, τόνισε ότι «τη συνεργασία την προσδιορίζει ο ελληνικός λαός», ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για την αυτοδυναμία της ΝΔ σε πιθανές εκλογές: «Έχουμε το σχέδιο ανάκαμψης της χωράς. Είναι στοιχειοθετημένο. Μόλις ξεδιπλωθεί, η αυτοδυναμία θα είναι αυτονόητη».


Ακούστε τι είπε ο κ. Στυλιανίδης στον real fm 97,8