Quantcast

«Χρυσάφι» ο Μάρτινς

Φυσιολογική ανετοιμότητα αλλά και κάποιες καλές ενέργειες ως δείγμα της αξίας τους είχαν οι Μάρκο Μάριν και Ταρίκ Ελιονούσι στο ανεπίσημο ντεμπούτο τους με τον Ολυμπιακό, στο φιλικό 2-0 εναντίον του Λεβαδειακού στο Καραϊσκάκη.
Φυσιολογική ανετοιμότητα αλλά και κάποιες καλές ενέργειες ως δείγμα της αξίας τους είχαν οι Μάρκο Μάριν και Ταρίκ Ελιονούσι στο ανεπίσημο ντεμπούτο τους με τον Ολυμπιακό, στο φιλικό 2-0 εναντίον του Λεβαδειακού στο Καραϊσκάκη, το οποίο κρίθηκε από ένα αυτογκόλ του Τριποτσέρη στο πρώτο ημίχρονο κι ένα πλασέ του Ανδρούτσου στο φινάλε της αναμέτρησης.

Αυτός που ξεχώρισε ήταν ξανά ο Αντρέ Μάρτινς, με τον Πορτογάλο μέσο να δείχνει ότι έχει πολλά να δώσει στον Ολυμπιακό, οργανώνοντας με υποδειγματικό τρόπο όλο το παιχνίδι της ομάδας στη μεσαία γραμμή και δίνοντας λύσεις και ανασταλτικά σε έναν πολύτιμο ρόλο.

Καρντόσο: «Θα δώσω τα πάντα για τον Ολυμπιακό»

Μπέντο: «Τώρα μεγαλύτερος ανταγωνισμός»

Ανακοίνωσε και Βιάνα ο Ολυμπιακός

Ο Μπέντο είχε αρκετές απουσίες λόγω των απουσιών πολλών διεθνών και χρησιμοποίησε τερματοφύλακα τον Λεάλι, στα άκρα της άμυνας τους Φιγκέιας και Ντε Λα Μπέγια, στόπερ τους Μποτία και Ρέτσο. Αμυντικό χαφ έπαιξε ο Ζντιέλαρ με τον Μάρτινς να κινείται στη μεσαία γραμμή και τον Τσόρι πιο μπροστά. Δεξί εξτρέμ ο Ελιονούσι, αριστερό ο Μάριν και σέντερ φορ ο Σεμπά.

Ο Μάρτινς ήταν ο κορυφαίος του Ολυμπιακού κάνοντας πολύ καλό παιχνίδι στο πρώτο μέρος και από δική του βαθιά μπαλιά με στόχο τον Σεμπά προήλθε το γκολ του Ολυμπιακού στο 22. Ο Τριποτσέρης έκανε κακό υπολογισμό και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Ο Ελιονούσι άρχισε καλύτερα από τον Μάριν, με τον Γερμανό να προσαρμόζεται καλύτερα με την πάροδο του χρόνου και να έχει δύο-τρεις καλές στιγμές προς το τέλος του ημιχρόνου. Από την πλευρά του ο Λεβαδειακός δεν κατάφερε σε αυτό το διάστημα να γίνει απειλητικός για την ερυθρόλευκη άμυνα και ο Λεάλι σπάνια ήρθε σε επαφή με την μπάλα.

Περισσότερα στο Pamesports