Quantcast

Λαφαζάνης και Ραχήλ σήκωσαν τις μπάρες στα διόδια της Ελευσίνας

Με βασικό σύνθημα «η κυβέρνηση κάνει φιέστες, οι εργολάβοι κερδοσκοπούν, ο λαός πληρώνει», οι συγκεντρωμένοι άνοιξαν όλους τους σταθμούς, επιτρέποντας την ελεύθερη διέλευση των αυτοκινήτων.
Τις μπάρες στα διόδια της Ελευσίνας σήκωσαν στελέχη της Λαϊκής Ενότητας με επικεφαλής τους Παναγιώτη Λαφαζάνη, Δημήτρη Στρατούλη και Στάθη Λεουτσάκο, με τη συμμετοχή του Κινήματος ΑΛ.ΑΝΥ.Α (Αλληλεγγύη – Ανυπακοή – Ανατροπή), του Κόμματος Πειρατών Ελλάδας αλλά και του «Μετώπου Νίκης» και της επικεφαλής του, Ραχήλ Μακρή.

Με βασικό σύνθημα «η κυβέρνηση κάνει φιέστες, οι εργολάβοι κερδοσκοπούν, ο λαός πληρώνει», οι συγκεντρωμένοι άνοιξαν όλους τους σταθμούς, επιτρέποντας την ελεύθερη διέλευση των οχημάτων.



«Η ακτιβιστική δράση της ΛΑ.Ε ήρθε ως απάντηση στα εγκαίνια και τις γιορτές που στήνει τελευταία η κυβέρνηση με αφορμή τον άνοιγμα νέων δρόμων, ακόμα κι αν τα έργα δεν έχουν ολοκληρωθεί καν. Η διαμαρτυρία αφορά και στο γεγονός ότι η κυβέρνηση κομπορρημονεί για έργα, που όμως προκαλούν δια των υψηλών διοδίων, μεγάλη επιβάρυνση στους πολίτες», αναφέρεται στο σάιτ  iskra.gr.


Η Ραχήλ Μακρή στον realfm για την επίθεση που δέχτηκε: Γιατί φταίνε και οι «Ράδιο Αρβύλα»