Quantcast

Μόνο στο real.gr: Ξέσπασε «πόλεμος» για τη διαφήμιση με τον Ψωμιάδη και τον ύμνο της ΝΔ – Αποσύρεται άρον-άρον (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πρώην νομάρχης εμφανίζεται ως Ζορό για τις ανάγκες τηλεοπτικής διαφήμισης, υπό τους ήχους μελωδίας του Ρόμπερτ Γουίλιαμς. Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Ψωμιάδη.
Σε ρόλο Ζορό ξαναβλέπουμε τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, αυτή τη φορά για τις ανάγκες τηλεοπτικής διαφήμισης της αλυσίδας καταστημάτων Jumbo.

Ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης είχε ξαναεμφανιστεί πριν χρόνια ως Ζορό, στο πλαίσιο εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Αποκριάς στον δήμο Θεσσαλονίκης.

Π. Ψωμιάδης στον realfm: Αυτή είναι η αμοιβή μου για τη διαφήμιση

Φορώντας τη μάσκα και το καπέλο του, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης καταφθάνει με το άλογό του για να σώσει τις Απόκριες, οι οποίες... συνελήφθησαν και μπήκαν στη φυλακή.

Και μόλις τα καταφέρνει, ζητεί από τον πιανίστα-πίτσα να παίξει το ... κομμάτι του, που δεν είναι άλλο από τον παραφρασμένο ύμνο της Νέας Δημοκρατίας.

«Γενναίε μου μασκοφόρε, γνωστό τραγούδι. Κάτι μου θυμίζει», τον πλησιάζει και του λέει στο τέλος της διαφήμισης μία επίσης ντυμένη αποκριάτικα γυναίκα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του real.gr, το βίντεο της διαφήμισης πρόκειται να αποσυρθεί καθώς υπάρχει πρόβλημα με τη χρήση του ύμνου της Νέας Δημοκρατίας.

Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στον συνθέτη Ρόμπερτ Γουίλιαμς και ήδη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ειδοποιήθηκε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης να γυρίσει εκ νέου το διαφημιστικό βίντεο.



Ο πρώην υπουργός μίλησε στο Life-Events.gr και αναφέρθηκε στην απόφασή του να παίξει στην διαφήμιση, ενώ έκανε ένα ιδιαίτερα δεικτικό σχόλιο με αποδέκτη τον Γιάννη Μπουτάρη.

Επίσης, ο άλλοτε νομάρχης Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.



Ο Ψωμιάδης απαντά για τη διαφήμιση και τον... Ζορό (ΒΙΝΤΕΟ)