Quantcast

Παρουσία Σαμαρά ο γάμος του Δ. Πτωχού

Την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους έζησαν εχθές με τον γάμο τους ο Δημήτρης Πτωχός και η Σταυρούλα Φωτεινάκη παρουσία του προέδρου της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά.
Την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους έζησαν εχθές με τον γάμο τους ο Δημήτρης Πτωχός και η Σταυρούλα Φωτεινάκη παρουσία του προέδρου της Ν.Δ Αντώνη Σαμαρά και πολλών καλεσμένων. Η τελετή διεξήχθη στο μικρό εκκλησάκι του Costa Navarino από τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας κκ Χρυσόστομο με τους Νεόνυμφους να εκπέμπουν Ευτυχία αλλά και συγκίνηση ιδιαίτερα στα μάτια των γoνιών τους που τόσο αυτοί αλλά και ο κόσμος αναπολούσε τον αείμνηστο πατέρα του Δημήτρη, Παύλο Πτωχό.



Οι επώνυμοι καλεσμένοι πολλοί αλλά λίγοι από τον πολιτικό χώρο καθώς τα παιδιά θέλησαν να μείνουν στους ανθρώπους που τους θεωρούν πολύ δίπλα τους και όχι για μια επίδειξη μεγάλων επιχειρηματιών και πολιτικών που κάλλιστα θα μπορούσαν να έχουν με τις γνωριμίες τους. Aλλωστε ο Αντώνης Σαμαράς που είχε φθάσει από τους πρώτους στην Εκκλησία και περίμενε με ευλάβεια όλη την τελετή παρέμεινε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες δείχνει πολλά για την αδυναμία του στον Δημήτρη και στην Σταυρούλα καθώς επίσης για τις ευκαιρίες που δίνει στα νέα παιδιά για να αλλάξει το κόμμα και μετά την Ελλάδα.



Ο πρόεδρος της Ν.Δ έφτασε μόνο για τον γάμο μόνος του καθώς η σύζυγος του Γεωργία ήταν σε άλλη κοινωνική υποχρέωση στην Κρήτη και αναχώρησε γύρω στη 1 με προορισμό το Ναύπλιο όπου θα ξεκουραστεί και θα επιστρέψει αργά στην Αθήνα. Οι φωτογραφίες που βλέπετε είναι χαρακτηριστικές της βραδιάς με αποκορύφωμα το Μπάνιο που τους έκαναν οι φίλοι τους στο τέλος σε μια από τις πισίνες του ξενοδοχείου

ΠΗΓΗ: best-tv.gr