Quantcast

A' Bola: «Μικρή η διαφορά Ολυμπιακού-Ρίο Άβε για Ρέις»

Ο Πέδρο Μάρτινς έχει εισηγηθεί εδώ και αρκετές εβδομάδες την απόκτηση του Ματέους Ρέις από τη Ρίο Άβε για το αριστερό άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού.

Έκτοτε, η υπόθεση έχει περάσει από πολλούς κύκλους συνομιλιών, με την πορτογαλική εφημερίδα «Α’ Bola» να καταγράφει τις τελευταίες εξελίξεις στο φύλλο της Πέμπτης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι συζητήσεις μεταξύ των δύο ομάδων εντάθηκαν τα προηγούμενα 24ωρα. Η Πόρτο έχει εμπλακεί στη διεκδίκηση του Ρέις, αλλά ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο για τον Βραζιλιάνο μπακ. Ωστόσο, ακόμα παρατηρείται διαφορά στο οικονομικό.

Η «A’ Bola» υποστηρίζει ότι η Ρίο Άβε αξιώνει 3 εκατ. ευρώ για να συναινέσει στη μεταγραφή του Ρέις. Ο Ολυμπιακός έχει ανέβει στα 2,5 εκατομμύρια και διαμηνύει ότι δεν θα πληρώσει περισσότερα. Το χάσμα ανέρχεται στις 500.000 ευρώ, ένα ποσό που δεν φαίνεται ικανό να «χαλάσει» το deal, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Οι επαφές του Ολυμπιακού με τη Ρίο Άβε θα συνεχιστούν, αφού ο Ρέις αρέσει πολύ στον Μαρτίνς, αλλά η αλήθεια είναι πως η υπόθεση έχει δυσκολέψει. Προς το παρόν, πάντως, ο 25χρονος πλάγιος αμυντικός βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη με την ομάδα του για το αποψινό (20:00) παιχνίδι με τη Μπεσίκτας για τον γ’ προκριματικό του Europa League.