Quantcast

ΑΕΚ: Τα βρήκε και με Σπόρτινγκ για Ζεράλδες, «παλεύει» για Κροβίνοβιτς και Μαρτίνς

Η ΑΕΚ και ο Μιγκέλ Καρντόσο έχουν στρωθεί στη δουλειά, προκειμένου να ολοκληρωθεί άμεσα το βασικό κομμάτι του μεταγραφικού σχεδιασμού της Ένωσης προτού ξεκινήσει η προετοιμασία.

Γι’ αυτό τον λόγο οι κιτρινόμαυροι έχουν ανοιχτά τρία μέτωπα και βρίσκονται σε καλό δρόμο και στις τρεις υποθέσεις που κινούνται.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή.

Ο Τσίκο Ζεράλδες αποτελεί τον παίκτη-κλειδί για τον Πορτογάλο προπονητή της ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν και φαίνεται πως έχει «κλείσει», καθώς επήλθε προφορική συμφωνία με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον δανεισμό του.

Η ολοκλήρωση της μεταγραφής αναμένεται μέχρι αύριο και ο παίκτης αναμένεται στην Ελλάδα στις αρχές της ερχόμενης βδομάδας για να υπογράψει και να ανακοινωθεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός θα έχει οψιόν αγοράς το καλοκαίρι, η οποία ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστή.

Παράλληλα, η ΑΕΚ «τρέχει» ακόμα δύο περιπτώσεις. Η μία είναι του Φιλίπ Κροβίνοβιτς, με την Ένωση να είναι σε συνεχείς επαφές με τη Μπενφίκα και να δίνει «μάχη» για την απόκτηση του Κροάτη χαφ με την Γκιμαράες

Η άλλη είναι του Πορτογάλου με βραζιλιάνικες ρίζες αριστερού εξτρέμ Φάμπιο Μαρτίνς, ο οποίος ανήκει στην Μπράγκα. Οι δύο ομάδες είχαν συζητήσεις τις προηγούμενες ώρες και η μεταγραφή του αριστερού εξτρέμ μοιάζει να είναι σε καλό δρόμο για τους κιτρινόμαυρους.