Quantcast

Αλλαγμένος κόντρα στον Πανιώνιο ο Ολυμπιακός

Πολλά νέα πρόσωπα θα έχει η ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο αποψινό (19:30) παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής της Super League 1 με τον Πανιώνιο στο Καραϊσκάκη ενόψει και του... μαραθώνιου που ακολουθεί με τα ματς κόντρα σε Άρσεναλ (20/2, 22:00) και ΠΑΟΚ (23/2, 19:30).

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα έχει στη διάθεσή του τέσσερις τιμωρημένους παίκτες και συγκεκριμένα, τους Ελαμπντελαουί, Τσιμίκα, Γκιγιέρε και Μασούρα, ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι Μπρούνο-Σουντανί.

Έτσι, ο Σα θα ξεκινήσει κάτω από τα γκολπόστ, με τους Ραντζέλοβιτς, Μπα, Σισέ και Γκασπάρ στην τετράδα της άμυνας από τα δεξιά προς τα αριστερά.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Μπουχαλάκης και Καμαρά, με τους Βαλμπουενά και Φορτούνης στις πτέρυγες και τους Χασάν-Ελ Αραμπί στην επίθεση, σε σχήμα που θα παραπέμπει σε 4-4-2.

Από την άλλη, ο Πανιώνιος ξέρει ότι έχει μπροστά του ένα απαιτητικό παιχνίδι, αλλά θέλει να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός.

Ο Νίκκι Παπαβασιλείου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Οικονομίδη, Μιλόγεβιτς, Παπανικολάου, Άρτσε και Μαξίμοβιτς.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός: Σα, Αλέν, Τζολάκης, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Αβραάμ, Σεμέδο, Μαρτίνης, Μπα, Σισέ, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Καφού, Ξενιτίδης, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Εμρέ Μορ, Χριστοδουλόπουλος, Λοβέρα, Ραντζέλοβιτς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Πανιώνιος: Κότνικ, Μαλέρμπ, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Μίκο, Σαραμαντάς, Λυμπεράκης, Ρέντζας, Κόρμπος, Ρέτσος, Τσιλούλης, Καμαρά, Εμμανουηλίδης, Γρίβας, Αραμπούλι, Δούμτσιος, Σιντί Αλί, Παπαγεωργίου.