Quantcast

Αναβλήθηκε αγώνας του MLS λόγω κορωνοϊού

Η κυριακάτικη αναμέτρηση του MLS, ανάμεσα στην D.C. Γιουνάιτεντ και στην Τορόντο FC αναβλήθηκε, καθώς μετά τα τεστ που έγιναν στους παίκτες διαπιστώθηκε ένα ανεπιβεβαίωτο κρούσμα COVID-19 και ένα άλλο υπό διερεύνηση, όπως ανακοινώθηκε από την Λίγκα.

Ο αγώνας θα επαναπρογραμματιστεί και οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν εντός της ημέρας.

«Το MLS θα εξακολουθήσει να δίνει προτεραιότητα στην υγεία και στην ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων του «MLS is Back Tournament» στη λήψη παρόμοιων αποφάσεων», ανασφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοργανώτρια αρχή.

«Λόγω της ώρας άφιξης των συλλόγων στο Ορλάντο, το πρωτόκολλο του πρωταθλήματος ζήτησε να εξεταστούν εκ νέου οι ομάδες σήμερα το πρωί και να περιμένουν τα αποτελέσματα αυτών των τεστ πριν από τον αγώνα» συμπληρώνεται στο κείμενο.»

Η FC Ντάλας αποβλήθηκε από το τουρνουά που εδρεύει στο Ορλάντο, καθώς 10 παίκτες και ένα μέλος του προσωπικού βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, ακολουθούμενο από τη Νάσβιλ SC την Πέμπτη, εννέα παίκτες της οποίας βρέθηκαν θετικοί στον COVID-19.

Πολλά ματς έχουν επαναπρογραμματιστεί ή αναβλήθηκαν κι αρκετοί κορυφαίοι παίκτες, συμπεριλαμβανομένου του Κάρλος Βέλα, του πολυτιμότερου παίκτη του πρωταθλήματος, έχουν αποχωρήσει από το τουρνουά λόγω ανησυχιών για τον ιό.