Quantcast

«Ανανεώνει ο Ιμπραΐμοβιτς, σπάνια πράξη Μάντζουκιτς»

Ο αθλητικός διευθυντής της Μίλαν, Ρίκι Μασάρα, δήλωσε σίγουρος για την ανανέωση του συμβολαίου του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ένα θέμα που συνεχίζεται εδώ και αρκετές εβδομάδες, όπως και αυτά του Ιταλού τερματοφύλακα Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα και του Τούρκου μέσου, Χακάν Τσαλχάνογλου.

«Είμαστε πεπεισμένοι ότι η  ανανέωση του συμβολαίου του Ιμπραίμοβιτς, θα γίνει σύντομα. Δεν έχω καμία είδηση για τους άλλους ποδοσφαιριστές που λήγουν τα συμβόλαιά τους, αλλά είμαστε επίσης σίγουροι για ένα θετικό αποτέλεσμα, επειδή ο σύλλογος έχει κάνει σημαντικές προτάσεις, οπότε πιστεύουμε ότι θα τις αποδεχτούν», είπε στο κανάλι DAZN, πριν από το σημερινό παιχνίδι με τη Γένοβα, όπου ο  Σουηδός επιθετικός δεν θα αγωνιστεί επειδή είναι τιμωρημένος.

Ο Μασάρα σχολίασε επίσης τη στάση του Μάριο Μαντζούκιτς, ο οποίος δωρίζει τον μισθό του τον Μάρτιο, επειδή δεν αγωνίζεται. 

«Είναι μια σπάνια πράξη από έναν παίκτη που έχει δείξει εξαιρετικές ηθικές και επαγγελματικές αξίες. Λυπάται που δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα, αλλά είναι πεπεισμένος ότι στα υπόλοιπα οκτώ παιχνίδια, θα είναι σε θέση να το κάνει.»